Responsive Menu
Add more content here...


Alex Cherecheş continuă la Milenium Giarmata

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 711 views
A+A-
Reset

Talentatul fotbalist şimleuan va evolua şi în partea a doua a sezonului la formaţia din judeţul Timiş, echipă alături de care îşi propune să urce cât mai mult în clasament până la finalul campionatului


Fotbalul sălăjean se află pe o pantă descendentă şi odată cu dispariţia echipei FC Zalău, judeţul nostru este printre puţinele din ţară care nu are o echipă de fotbal într-un eşalon superior. Cu toate acestea, micuţul nostru judeţ nu duce lipsă de valori, iar nume precum Gabriel Vaşvari, Bogdan Unguruşan sau Vlad Morar ne reprezintă pe cea mai mare scenă a fotbalului românesc, sau din străinătate. În lotul unei echipe din Liga 1 s-a aflat şi şimleuanul Alex Cherecheş, în lotul celor de la ACS Poli Timişoara. Tânărul jucător din oraşul de sub Măgura reprezintă o mare speranţă a fotbalului sălăjean, însă din păcate nu a primit şanse la formaţia de pe Bega, evoluând mai mult pentru echipa a doua din Liga a III-a.

Totuşi, din cauza problemelor financiare, ACS Poli Timişoara a decis desfiinţarea echipei a doua, iar Alex Cherecheş a ajuns în curtea celor de la Millenium Giarmata. La formaţia timişoareană, şimleuanul a avut evoluţii foarte bune, iar în prima parte a sezonului, sălăjeanul a marcat un gol superb, din lovitură liberă, însă şi-a ajutat echipa şi cu trei pase decisive. Având în vedere aceste evoluţii bune, în această perioadă de transferuri, şimleuanul spera să-şi găsească un angajament la un nivel superior, însă n-a fost să fie. “Am avut un tur de campionat cu evoluţii foarte bune în meciuri pe plan individual. Îmi pare rău că nu mi-am găsit nimic la Liga 2, dar nu cred că e târziu. Voi continua tot la Giarmata şi returul acesta şi sper să-mi continui parcursul bun, iar la vară când se trage linie, să-mi vină şi mie şansa să joc la un nivel superior”, ne-a spus Alex Cherecheş.

La finalul turului, Millenium Giarmata ocupă locul 12, cu 12 puncte acumulate în 14 etape, fiind la 6 puncte în spatele ocupantei locului 9, ACS Ghiroda. Pentru un parcurs cât mai bun în retur, conducerea clubului a adus mai mulţi jucători cu experienţă, obiectivul pentru partea a doua a sezonului fiind o clasare cât mai bună.  “Ca echipă, ne-am întărit faţă de tur, au venit mai mulţi jucători cu experienţă. Sper să adunăm cât mai multe puncte, iar la final să fim clasaţi cât mai sus”, a încheiat fotbalistul şimleuan.

 

 

You may also like

Leave a Comment