Responsive Menu
Add more content here...


Alertă alimentară: Biscuiţi vânduţi în magazinele Lidl, retraşi pentru că pot conţine ”corpuri străine metalice”

Un sortiment de biscuiţi vândut în magazinele Lidl, a fost retras de la vânzare de firma producătoare, pentru că pot conţin ”corpuri străine metalice”, transmite ANSVSA

by Mihai POP
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Lidl România retrage de la raft sortimentul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g”, cu termenul de valabilitate 12.12.2024, produs de firma olandeză Banketbakkerij Merba B.V.

În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.

Produsul afectat „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și
6% ciocolată albă 200g” a fost vândut în magazinele Lidl din România.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere de pe piață vizează exclusiv produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12%, ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024 de la producătorul Merba B.V. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul Merba B.V. nu sunt afectate de această retragere de pe piață.

You may also like

Leave a Comment