Alejandro Vigil, cele mai multe blocaje câştigătoare în turul de campionat pentru SCM

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 88 views
A+A-
Reset

În turul de campionat, SCM Zalău a avut mari probleme cu accidentările, fapt care a contribuit şi la parcursul echipei, unul care ar putea fi îmbunătăţit în returul de campionat. Însă, individual, Zalăul a stat bine, iar mai mulţi jucători se află în topurile întocmite de Federaţia Română de Volei, fapt ce denotă că atunci când va avea tot lotul la dispoziţie, SCM Zalău poate fi o “nucă tare” în prima ligă.

După turul de campionat, Thiago Suarez Mendoza este cel mai eficient atacant din Divizia A1, în timp ce Alexandru Ionescu se află în topul celor mai buni marcatori din prima ligă.

Un alt jucător care a intrat în topurile Federaţiei Române de Volei este spaniolul Alejandro Vigil. “Uriaşul” de 2,10 m evoluează pe postul de centru şi se foloseşte perfect de înălţimea sa pentru a bloca adversarii.

Ibericul se află pe locul 5 într-un clasament al numărului de  blocaje câştigătoare reuşite în turul de campionat.

Alejandro Vigil a reuşit 25 de blocaje câştigătoare, fiind la egalitate cu stelistul Simon Krajcovic, clasat pe locul 4 în clasament.

Ştefan Lupu de la SCMU Craiova a reuşit cele mai multe blocaje câştigătoare în turul de campionat, 36, urmat de Mojarad Aliasghar (Rapid Bucureşti) cu 33 de blocaje şi Cuk Gojko (SCMU Craiova), cu 28 de blocaje.

Următorii voleibalişti de la SCM Zalău prezenţi în acest top sunt Thiago Suarez Mendoza, pe locul 12 cu 17 blocaje câştigătoare şi Lyvan Taboada pe locul 14, cu 16 blocaje câştigătoare.

De menţionat este faptul că într-un clasament al mediei de blocaje reuşite pe set, Lyvan Taboada stă cel mai bine de la SCM Zalău, locul 7, având 0,7 blocaje câştigătoare per set (16 reuşite în 23 de seturi disputate), în timp ce Vigil se află pe locul 10 cu o medie de 0,64 (25 reuşite în 39 de seturi).

You may also like

Leave a Comment