Responsive Menu
Add more content here...


ALDE şi PSD vor să bată palma pentru o alianţă politică în Sălaj

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Cele două partide sunt în discuţii avansate pentru a se sprijini reciproc la alegerile locale de anul acesta. Discuţiile s-ar putea concretiza în următoarele zile


Conducerea ALDE Sălaj, reprezentată de Valeriu Crişan este în discuţii avansate cu cei din PSD pentru a bate palma şi a concretiza o alianţă politică la nivel de judeţ.

Valeriu Crişan, preşedintele ALDE Sălaj a avut deja câteva întâlniri cu Ionel Ciunt, preşedintele PSD Sălaj, pentru a stabili toate datele acestei alianţe.

Alianţa va prevedea un sprijin comun în alegerile locale din această toamnă. Mai exact, în comunităţile unde PSD nu va reuşi să îşi pună candidat, sau va avea nevoie de sprijin politic, se va miza pe alianţa cu ALDE, în timp ce liberal-democraţii vor sprijini PSD acolo unde este cazul pentru a avea majoritate în Consiliul Local.

La ora actuală ALDE şi-a desemnat o parte din candidaţii la funcţia de primar în comunele din judeţ, dar şi o parte din listele cu care va ataca consiliile locale. De altfel, ALDE revine puternic pe scena politică din Sălaj şi speră să obţină peste cinci la sută din intenţia de vot pentru a putea accede în Consiliul Judeţean Sălaj.

“Suntem în discuţii avansate  cu cei de la PSD. Eu cred că se vor concretiza într-o alianţă politică  de sprijin reciproc, însă exact vă pot spune doar peste câteva zile”, spune Valeriu Crişan,  preşedinte ALDE Sălaj

You may also like

Leave a Comment