Responsive Menu
Add more content here...


Alcoolul, viteza şi neatenţia şoferilor au făcut victime în weekend pe drumurile din Sălaj

by Eduard FARCAS
0 comment 1,K views
A+A-
Reset

Printre cele cinci victime din weekend se numără şi o fetiţă de cinci ani din Şimleu Silvaniei, care a fost lovită de o maşină


O fetiţă de cinci ani din Şimleu Silvaniei a fost lovită de o maşină. Evenimentul nefericit s-a petrecut dumincă, 30 iulie la ora 18.20.

Poliţia spune că, pe o stradă din Şimleu Silvaniei, o fetiţă în vârstă de 5 ani a ieşit în fugă din curtea imobilului unde locuieşte, fără a fi supravegheată, nu s-a asigurat la traversarea străzii, moment în care a fost acroşată cu oglinda retrovizoare dreapta a unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, fetiţa a fost rănită uşor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.


Vineri, 28 iulie, la ora 16.10,  un bărbat de 52 ani din Someş-Odorhei, a condus o motocicletă pe DN 1H , între localităţile Hereclean şi Vîrşolt, iar la intrarea într-o curbă, a pierdut controlul ghidonului motocicletei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ. În urma evenimentului rutier, motociclistul a fost rănit grav.


S-a lovit de indicatorul rutier dintre Coşeiu şi Guruslău

Duminică, la ora 11,40, un bărbat de 32 ani, din Archid, conducea un autoturismul între localităţile Coşeiu şi Guruslău, iar ieșirea dintr-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit un stâlp de indicator rutier şi s-a răsturnat pe acostament. În urma impactului, șoferul a fost rănit grav. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur  aerul expirat. De asemenea, pasagerul de pe locul din dreapta față a autoturismului a fost rănit uşor. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot duminică, la ora 19,30, un bărbat de 43 ani din Crișeni mergea cu bicicleta pe drumul din localitate, dar la un moment dat și-a pierdut echilibru și s-a lovit de parapetul metalic de pe margine. Biciclistul a fost accidentat ușor, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,85mg/l alcool pur în aerul expirat.

A intrat direct în copac

Luni dimineaţa, la ora 00:50, un tânăr de 20 de ani din Cristolţ conducea autoturismul pe pe DJ 110D , iar pe o porţiune de drum în aliniament din localitate, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcției de mers, a derapat și a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost rănit ușor. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

You may also like

Leave a Comment