Responsive Menu
Add more content here...


Alături de reprezentanţii a 17 misiuni diplomatice din statele membre UE, Bogdan Ilea şi ministrul Justiţiei, Alin Gorghiu, au inspectat Penitenciarul Rahova

by Mircea ARDELEAN
0 comment 44 views
A+A-
Reset

În cursul zilei de luni, 23 octombrie, Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, şi secretarul de stat Bogdan Ilea au întreprins o vizită la Penitenciarul Rahova, acolo unde au inspectat lucrările finalizate la spaţiile noi de cazare. Cei doi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei au fost însoţiţi de aproape 20 de misiuni diplomatice din statele membre UE!

Zălăuanul Bogdan Ilea a însoțit-o azi pe Alina Gorghiu, Ministrul Justiţiei, in vizita efectuată la Penitenciarul Rahova, împreună cu reprezentanţii a 17 misiuni diplomatice din statele membre UE.

Cu toţii, au ţinut să inspecteze lucrările finalizate la spaţiile noi de cazare, dar şi pentru a discuta despre abordarea autorităţilor române referitor la obligaţiile asumate pentru creşterea numărului de locuri de cazare.

“Comunicarea directă este cel mai bun mod de transmite progresele făcute astfel încât partenerii europeni sa înteleagă angajamentul Ministerului Justiţiei şi al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor de a creşte, cantitativ şi calitativ, conditiile de deţinere cât şi condiţiile de muncă ale poliţiştilor de penitenciare”, a menţionat Bogdan Ilea.

Ministerul JustițieiGeo Bogdşan

You may also like

Leave a Comment