Responsive Menu
Add more content here...


AJOFM Sălaj anunţă 113 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 82 locuri de muncă

by Mihai POP
0 comment 533 views
A+A-
Reset

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat(29), tapiţer(10), tamplar(10), electrician(5), confecţioner articole din textile(5), constructor/zidar(4), instalator(4), șofer autoturisme/camionete(2), lucrător comercial/vânzător(2), operator spălător textile(1), mecanic utilaj(1), maistru/tehnician constructor(1) si asistent medical(1).

Din cele 82 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, trei sunt adresate persoanelor cu studii de licenţă(inginer construcţii civile şi industriale) iar 79 sunt pentru persoane cu studii medii(electrician, mecanic, tapiţer, tamplar, constructor/zidar, șofer, muncitor necalificat, etc).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

113 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 113 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Norvegia – 54 locuri de muncă pentru: muncitori acvacultură; şofer camion; tinichigiu auto; mecanici auto camioane şi echipamente grele;

Letonia – 30 locuri de muncă pentru: sudor;

Germania – 13 locuri de muncă pentru: lucrător în producţie – procesare produse din carne; sudor;

Finlanda – 7 locuri de muncă pentru: tapiţer de mobilă; instalatori de ascensor;

Olanda – 7 locuri de muncă pentru: șofer autobuz; lucrător spaţii verzi; lucrător la fermă de legume organice;

Belgia – un loc de muncă pentru: bucătar;

Irlanda – un loc de muncă pentru: îngrijitor persoane.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj

You may also like

Leave a Comment