Responsive Menu
Add more content here...


AJF Sălaj organizează Adunarea Generală Ordinară

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Întâlnirea cu membrii afiliaţi are loc vineri, de la ora 17.00, la Hotel Transilvania din Zalău


Fotbalul la nivel de amatori rămâne blocat, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi. AJF-urile, împreună cu Federaţia Română de Fotbal au venit cu propuneri pentru Ministerul Tineretului şi Sportului pentru ca fotbalul la acest nivel să se poată relua prin respectarea unor măsuri de protecţie, însă deocamdată, de la MTS nu a venit niciun semnal pozitiv.

Rămâne valabil acel protocol medical, prin care echipele sunt nevoite să facă teste pentru coronavirus, tot la 14 zile. Acest lucru pare imposibil de respectat şi de grupările din ligile judeţene, astfel că acesta a fost şi motivul pentru care niciun AJF din ţară nu a dat drumul la sezonul 2020-2021.

Nici AJF Sălaj nu a mai organizat vreun meci oficial din luna martie, dar între timp forul condus de Daniel Sabou a tot pregătit scenarii pentru reluarea activităţii fotbalistice. Data începerii ligilor judeţene este incertă, însă ce este cert că AJF Sălaj organizează vineri Adunarea Generală Ordinară, care va avea loc de la ora 17.00, la Hotel Transilvania din Zalău.

Întâlnirea cu membrii afiliaţi se va organiza  în condiţii de distanţare fizică cu aplicarea măsurilor de prevenţie pentru răspândirea coronavirusului, toţi participanţii fiind obligaţi să poarte mască de protecţie.

Pe ordinea de zi sunt mai multe puncte, iar pe lângă cele standard se va discuta şi despre modalitatea de desfăşurare a Ligii a IV-a şi Ligii a V-a Sălaj.În ce priveşte competiţiile de seniori pe care le organizează, AJF Sălaj îşi doreşte un campionat al Ligii a IV-a cu 14 echipe, iar Liga a V-a să revină la formatul cu două serii.

“Am tot sperat să se impementeze măsuri de relaxare, astfel încât să putem relua activitata la fotbalul amator. Din păcate mai avem de aşteptat, dar sper ca de la 1 octombrie să poată începe competiţiile. În cadrul Adunării Generale vom stabili toate detaliile despre modul cum vom organiza Liga a IV-a şi Liga a V-a , astfel încât să fim pregătiţi când se vor ridica restricţiile. Federaţia Română de Fotbal a făcut demersuri la Ministerul Tineretului şi Sportului şi la Ministerul Sănătăţii pentru relaxarea protocolului medical şi avem încredere că vom primi veşti bune”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

You may also like

Leave a Comment