Responsive Menu
Add more content here...


AJF Sălaj a decis: Luceafărul Bălan pierde la masa verde semifinala cu Someşul Someşul Odorhei. Finală inedită în Cupa României

Deşi a câştigat la scor pe teren, Luceafărul pierde meciul la masa verde. Comisia de Disciplină a decis că gruparea din Bălan a încălcat regulamentul, motiv pentru care Someşul s-a calificat în finala competiţiei unde se va duela cu Unirea Mirşid

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 2.2K views
A+A-
Reset

La mijlocul săptămânii trecute s-au desfăşurat meciurile din semifinalele fazei judeţene a Cupei României. Unirea Mirşid a furnizat surpriza, reuşind să treacă la loviturile de departajare de FC Chieşd. În cealaltă semifinală, Luceafărul Bălan a trecut la pas de Someşul Someş Odorhei, reuşind o victorie cu 5 – 1, chiar la Someş-Odorhei şi avea cale liberă către trofeu.

Însă, rezultatul din teren nu mai contează, pentru că gazdele de la Someşul au depus o contestaţie la finalul partidei pentru că Luceafărul ar fi folosit un jucător aflat în stare de suspendare.

Ieri după amiază, Comisia de Disciplină de la AJF Sălaj s-a întrunit, iar pe ordinea de zi s-a aflat şi acest subiect. În cele din urmă, cei de la AJF Sălaj au decis să acorde victoria, la masa verde, celor de la Someşul Someş Odorhei.

“Cupa Romaniei Semifinale Somesul Somes Odorhei-Luceafarul Balan Se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Somesul Somesul Odorhei,conf.art.66 pct .1 coroborat cu art. 41 pct.1 lit.h si pct.2, iar echipa Luceafarul Balan este sanctionata cu suma de 1500 de lei conf.art.66 pct .1”, se arată în hotărârile Comisiei de Disciplină.

Mai mult, tot în cadrul şedinţei Comisiei de Disciplină s-a decis sancţionarea antrenorului de la Luceafărul Bălan. “Ionas Emil, Luceafarul Balan Delegat – Doua (2) luni suspendare si o amenda de 1000 lei conf.art. 66 pct 2.”, se mai arată în hotărârile Comisiei de Disciplină.

Astfel, în urma acestei decizii, sezonul 2023 – 2024 al fazei judeţene din Cupa României are parte de o finală inedită între Unirea Mirşid şi Someşul Someş-Odorhei, două echipe care au mai fost în finală, Unirea reuşind chiar să câştige acest trofeu de mai multe ori.

Unirea se află în prezent pe ultimul loc în Liga a IV-a, în timp ce Someşul nu a mai câştigat un meci de campionat de prin luna martie, însă, farmecul Cupei României este unul aparte şi în această competiţie nu se ştie niciodată, nu degeaba fiind denumită “competiţia surprizelor”.

Până la finală, Unirea Mirşid a trecut de Meseşul Treznea, Venus Giurtelec, Inter Cizer, SCO Jibou, FC Chieşd, în timp ce Someşul Someş Odorhei a trecut de Unirea Sălăţig, Benfyka Ileanda şi a câştigat la masa verde cu CS Barcău Nuşfalău şi Luceafărul Bălan.

You may also like

Leave a Comment