Responsive Menu
Add more content here...


AFC Fotbal Comuna Recea primeşte vizita echipei secunde a campioanei CFR Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Liderul la zi al Seriei a V-a din Liga a III-a se va duela sâmbătă de la ora 14.00 cu CFR Cluj II, într-un meci ce contează pentru etapa a XIII-a din campionat. Maramureşenii nu se gândesc decât la victorie pentru a-şi păstra fotoliul de lider


În primele etape din campionat, ACS Fotbal Comuna Recea a fost echipa pe care am regăsit-o în fruntea clasamentului. O perioadă mai nefastă a făcut ca echipa maramureşeană să coboare pe poziţia secundă fiind devansată de Luceafărul Oradea. Bihorenii au rezistat în fotoliul de lider al clasametului până în etapa a XII-a, când în urma unui semi-eşec suferit la Zalău au cedat primul loc echipei din Recea.

Revenită pe primul loc, echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic nu mai doreşte să coboare de acolo. Însă, pentru a reuşi acest lucru, echipa din Recea nu prea are voie să facă paşi greşiţi.

Sâmbătă, la Recea va veni CFR Cluj II formaţie ce se află pe locul 10 după 12 etape disputate în campionat şi care în deplasare nu are o formă tocmai bună. De altfel, o singură victorii au clujenii în deplasare, care a fost tot în Cluj-Napoca, pe terenul celor de la Sănătatea.

De cealaltă parte, ACS Fotbal Comuna Recea este liderul clasamentului şi este neînvinsă pe teren propriu. Sigur, nu seamănă un meci cu celălalt şi într-un meci de fotbal orice este posibil, dar este clar că echipa maramureşeană pleacă cu prima şansă.

După cum spuneam şi mai sus, echipa din Recea a revenit etapa trecută pe primul loc astfel că moralul jucătorilor maramureşeni este unul bun înaintea jocului cu CFR Cluj II, în timp ce adversarii vin după un eşec drastic suferit pe teren propriu împotriva celor de la Sticla Arieşul Turda.

Cu 4 victorii, 3 egaluri şi 5 înfrângeri, echipa secundă a campioanei se situează pe locul 10 în clasament cu 15 puncte acumulate, cu 12 puncte mai puţin decât liderul FC Recea şi cu opt mai puţin decât Minaur Baia Mare, echipă aflată pe locul 3.

ACS Fotbal Comuna Recea este lider având 8 victorii, 3 egaluri şi un eşec pentru un total de 27 de puncte.

„O să fie un meci foarte greu, dar vrem să câştigăm şi să ne menţinem pe primul loc. La CFR II sunt jucători care se pregătesc şi cu prima echipă, au potenţial şi calitate şi ne pot pune probleme dacă nu suntem concentraţi. Pentru mine este un meci mai special pentru că întotdeauna am vrut să câştig în faţa CFR-ului”, ne-a declarat Alex Oltean, mijlocaşul de la ACS FC Recea care a făcut junioratul la „U” Cluj.

Disputa dintre ACS Fotbal Comuna Recea şi CFR Cluj II va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul Comunal din Recea. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba), ajutat la cele două tuşe de zălăuanii Sergiu Duma şi Alexandru Turian. Observator de arbitri o să fie Cornel Pantea (Oradea), în timp ce observator de joc va fi Ioan Orosfoian (Târgu Mureş).

You may also like

Leave a Comment