Responsive Menu
Add more content here...


Adversari din Satu Mare și Bistrița-Năsăud pentru Someșul Someș-Odorhei, în faza regională a Cupei României

Câștigătoarea Cupei din Sălaj a fost repartizată într-o grupă cu Talna Orașu Nou și Silvicultorul Maieru. Primul meci va fi pe 10 iulie, la bistrițenii de la Maieru

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 442 views
A+A-
Reset

Someșul Someș-Odorhei este câștigătoarea fazei județene a Cupei României, reușind să își adjudece trofeul după ce a câștigat finala cu Unirea Mirșid. A fost un trofeu cucerit în premieră de către gruparea antrenată de Adrian Deac și Vlad Ortelecan, care a obținut dreptul să reprezinte Sălajul în faza regională a Cupei României organizată de FRF.

Primele emoții pentru gruparea de pe Someș au fost miercuri, când la sediul FRF s-au tras la sorți grupele fazei regionale.

Someșul Someșul-Odorhei a făcut parte din regiunea a doua, alături de reprezentantele județelor Bihor, Satu Mare, Maramureș, Cluj și Bistrița-Năsăud.

S-au format două grupe de câte trei echipe, iar Someșul Someș-Odorhei a fost repartizată în grupa a II-a, alături de câștigătoarele Cupei din județele Satu Mare și Bistrița-Năsăud.

Talna Orașu Nou (Satu Mare) și Silvicultorul Maieru (Bistrița-Năsăud) sunt echipele cu care se va duela Someșu Someș-Odorhei.

În prima etapă, Someșul va juca miercuri, 10 iulie, pe terenul bistrițenilor de la Silvicultorul Maieru, iar următorul joc va fi pe 17 iulie, la Someș-Odorhei, în compania sătmărenilor de la Talna Orașu Nou.

Prima clasată din grupă se va califica în finala regiunii Nord-Vest și va juca în compania primei clasate din cealaltă grupă în care se vor înfrunta Bihorul Beiuș, Sticla Arieșul Turda și Progresul Șomcuta Mare. Finala se va juca pe terenul câștigătoarei grupei din care face parte și Someșul Someș-Odorhei.

”În mod cert, meciurile care urmează vor fi o experiență atât frumoasă cât și benefică pentru echipa noastră. In ceea ce privește adversarii pe care o să-i întâlnim, nu ne putem pronunța pentru că informațiile pe care le deținem sunt destul de vagi. Dar pot să spun faptul că ceea ce depinde de noi o să o facem cât mai bine și o să pregătim ambele meciuri în detaliu pentru că ne dorim să ne prezentam onorabil”, ne-a declarat Vlad Ortelecan.

Regiunea 2 (finala va fi găzduită de câștigătoarea Grupei 2):

Grupa 1: Bihor (CS Bihorul Beiuș), Cluj (Sticla Arieșul Turda), Maramureș (Progresul Șomcuta Mare)
meciuri: Cluj – Maramureș (10 iulie), Bihor – Cluj (13 iulie), Maramureș – Bihor (17 iulie)

Grupa 2: Satu Mare (FC Talna Oraşu Nou), Bistrița-Năsăud (CS Silvicultorul Maieru), Sălaj (Someșul Someș Odorhei)
meciuri: Bistrița-Năsăud – Sălaj (10 iulie), Satu Mare – Bistrița-Năsăud (13 iulie), Sălaj – Satu Mare (17 iulie)

You may also like

Leave a Comment