Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher: “Victoria cu Rapid ne dă speranţe că vom face un sezon bun”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 48 views
A+A-
Reset

Rezultatul din acest joc, dar mai ales jocul echipei l-au mulţumit pe managerul Adrian Feher care crede că SCM Zalău va face un sezon bun


SCM Zalău a debutat cu dreptul în noul sezon şi a câştigat contra Rapidului în faza I a Cupei României.

Formaţia zălăuană s-a impus cu 3 – 1 chiar la Bucureşti şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în sferturi. Rezultatul din acest joc, dar mai ales jocul echipei l-au mulţumit pe managerul Adrian Feher care crede că SCM Zalău va face un sezon bun.

“Am jucat cu o echipă bună. Rapid are în componenţă jucători valoroşi, de echipă naţională, dar puterea noastră de luptă şi valoarea băieţilor au făcut ca rezultatul să ne fie favorabil.. Cred că am dominat şi tactic echipa din Bucureşti.Mi-a plăcut foarte mult puterea de luptă a băieţilor şi s-a văzut o dorinţă mare de victorie. Jocul echipei îmi dă speranţe că vom face un sezon bun, iar spectatorii vor vedea un volei mai de calitate faţă de sezonul trecut. Încă nu suntem calificaţi pentru că mai rămâne de jucat returul. Să nu uităm că Rapid are un lot bun, dar consider că şansele noastre sunt acum 60%”, ne-a declarat Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment