Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher regretă plecarea antrenorului de la SCM Zalău: “Sorin Pop este unul dintre cei mai mari cunoscători de volei pe care i-am întâlnit vreodată”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Managerul secţiei de volei a ţinut să-i mulţumească tehnicianului care în sezonul a cucerit medalia de argint cu gruparea zălăuană

Conducerea Zalăului a rămas surprinsă de decizia antrenorului, dar Adrian Feher a ţinut să-i mulţumească tehnicianului pentru sezonul de excepţie pe care l-a avut la SCM Zalău.

“În primul rând, aş vrea să îi mulţumesc omului Sorin Pop pentru colaborare şi antrenorului Sorin Pop pentru rezultatele obţinute în sezonul trecut. La Zalău a demonstrat ceea ce eu ştiam deja: e unul dintre cei mai mari cunoscători de volei pe care i-am întâlnit vreodată. Cu experienţa lui, am reuşit să ajungem vicecampioni naţionali şi să învingem Arcada Galaţi, Steaua, Dinamo sau SCMU Craiova, formaţii cu tradiţie şi cu buget superior.Uşa echipei de la SCM Zalău va fi deschisă mereu pentru Sorin Pop.Îi mulţumesc încă o dată pentru ceea ce a făcut la Zalău. A fost o mare plăcere să colaborăm şi îi urez mult succes în viitoarele proiecte”, a declarat Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Sorin Pop a fost timp de 16 ani antrenor secund la Explorări Baia Mare, unde a făcut echipă cu Marius Botea. Sorin Pop are în palmares un titlu de vicecampion naţional (2011), trei locuri 4 (2006, 2013 şi 2016), două finale de Cupa României (2010, 2016), un loc 2 şi două locuri 3 în Cupa Balcanică.

You may also like

Leave a Comment