Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău: ”În play-off totul este posibil”

În această după amiază, SCM Zalău începe play-off-ul pe terenul campioanei Arcada Galaţi. Se va juca după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Meciul al doilea va avea loc miercuri, la Zalău. În caz că va fi nevoie, cele două se vor înfrunta din nou, sâmbătă, la Galaţi

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 83 views
A+A-
Reset

Pentru al doilea sezon la rând, SCM Zalău s-a calificat în play-off-ul Diviziei A1. A făcut-o din nou de pe locul 8, dar asta nu o împiedică să spere la mai mult, chiar la o accedere în lupta pentru medalii.

Pentru asta este nevoie ca SCM Zalău să treacă în prima fază din play-off de Arcada Galaţi, multipla campioană a României, pe care anul trecut SCM a învins-o la Zalău şi a dus lupta în decisiv.

Managerul Adrian Feher este convins că şi de această dată echipa sa poate face o figură frumoasă.

”În play-off totul este posibil având în vedere că şi noi dispunem de jucători valoroşi, iar lotul este valid. Am demonstrat că în toate meciurile în care am avut lotul valid, am făcut meciuri bune şi am pus probleme tuturor adversarilor. Doar neşansa a făcut să pierdem anumite meciuri cu Steaua, Craiova, Dinamo, în care noi am avut minge de meci”, spune Adrian Feher.

Pentru SCM Zalău urmează o deplasare lungă, la Galaţi, unde formaţia zălăuană se va prezenta cu lotul complet, iar antrenorul va trimite în teren cei mai în formă jucători pentru ca SCM să se lupte pentru un rezultat bun contra campioanei.

”Ne aşteaptă o nouă deplasare lungă, dar suntem obişnuiţi. La noi nu se pune problema să nu respectăm competiţia, că e campionat sau cupă şi să nu ne prezentăm la vreun meci. În anul 2024, nici de glumă nu sunt bune astfel de subiecte. Probabil prin Africa sau pe alte continente mai cu probleme s-ar putea întâmpla la volei o chestie de acest gen. În Europa şi în ce reprezintă voleiul acum la nivel de Divizia A1 nu cred că se poate întâmpla ca cineva să nu se prezinte la vreun meci. Repet, poate prin Africa se poate întâlmpla, dar nici acolo în prima ligă. Chiar dacă nu plecăm favoriţi în meciul de la Galaţi, vrem să ne prezentăm în cele mai bune condiţii şi să ne apărăm şansele. Până la urmă în sport prima dată trebuie să te prezinţi şi în al doilea rând să faci tot ce depinde de tine pentru a învinge adversarul. Dacă nu se va întâlmpla aşa le vom strânge mâna şi le vom ura succes”, spune managerul Adrian Feher.

Programul primei faze din play-off:

Rapid Bucureşti – CSM Constanţa

Arcada Galaţi – SCM Zalău

Dinamo Bucureşti – SCM Craiova

Corona Braşov – Steaua Bucureşti

You may also like

Leave a Comment