Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher, înaintea duelului cu Arcada Galaţi: “Vrem să facem un meci mare”

by Călin ONICAŞ
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Managerul Zalăului spune că Arcada este favorita partidei de azi de la Sala Sporturior Zalău, dar echipa sa vrea să continue prestaţiile bune din acest început de sezon

În această după-amiază, SCM Zalău primeşte vizita celei mai puternice echipe de volei din România, care în ultimii patru ani a cucerit titlul naţional.

Cu toate acestea, gruparea condusă de Adrian Feher vrea să facă un meci mare, cu atât mai mult cu cât primele partide din acest sezon au arătat că noua echipă a Zalăului are potenţial.

Managerul secţiei de volei de la SCM Zalău are un mare respect faţă de Arcada Galaţi, acolo unde Adrian Feher a şi evoluat acum câţiva ani. Acesta spune că formaţia de la Dunăre are condiţii de nivel european şi că – în partida de la Zalău –, Arcada este marea favorită. Vlad Cuciureanu şi compania vor încerca însă să strice calculele hârtiei şi să facă fericiţi iubitorii sportului de la fileu din Sălaj.

Ne aşteaptă un meci foarte greu cu campioana ultimelor patru ediții de campionat. Arcada este o echipă extrem de bine condusă având un lot foarte valoros cu rezerve la nivelul titularilor. Nici nu este foarte greu să faci un sextet de bază la Arcada Galaţi din moment ce pe banca de rezerve se află jucători de echipa națională. Acesta este meritul exclusiv domnului Mantu,  proprietarul echipei, cel care de ani de zile asigură condiții de nivel european echipei de volei din Galaţi. Arcada este favorită. Pentru asta, voi vrem să facem un meci mare şi să luăm punct sau puncte!”, a declarat Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor din Zalău.

You may also like

Leave a Comment