Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher: ”În meciul de la Craiova am pierdut un punct. Nu pot să mă declar mulţumit de rezultat”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 649 views
A+A-
Reset

SCM Zalău începe să facă faţă echipelor cu pretenţii din Divizia A1. A arătat acest lucru încă din finalul anului trecut, când a reuşit o victorie de 3 puncte pe terenul celor de la Steaua Bucureşti. În acest început de retur, gruparea de sub Meseş le-a încurcat pe alte două fruntaşe din campionat. A reuşit să obţină câte un punct atât de pe terenul lui Dinamo, cât şi de la Craiova.

Zălăuanii puteau însă mult mai mult, însă la Dinamo au ratat şansa să închidă partida în setul patru, iar la Craiova, în decisiv, SCM a avut trei mingi de set. În cele din urmă, setul cinci a revenit oltenilor la 22 – 20, iar gruparea de sub Meseş a trebuit să se mulţumească cu un punct.

După partida ”nebună” de la Craiova, Adrian Feher s-a declarat mulţimit de joc, însă nu şi de rezultat, fiind de părere că echipa sa merita mai mult.

”După părerea mea am pierdut un punct la Craiova. La Dinamo am pierdut două puncte, iar la Craiova unul. Când ai mai multe mingi de meci, nu poţi să te declari mulţumit de rezultat. Mă declar mulţumit de jocul băieţilor, de dorinţa lor şi puterea de muncă, dar totodată îmi şi pare rău de ei. Îi văd înainte de meci cum se pregătesc şi după meci văd că suferă când pierdem. Am fost sportiv şi acestea sunt înfrângeri dureroase după ce ratezi câteva mingi de meci. Nu cred că SCM Craiova a fost o echipă mai bună decât noi. A fost puţin mai norocoasă, dar şi norocul face parte din joc”, ne-a declarat Adrian Feher.

Cu punctele adunate din meciurile cu Dinamo şi SCM Craiova, formaţia zălăuană pare tot mai sigură de prezenţa în play-off. Calificarea în faza superioară a campionatului este obiectivul de moment al echipei, dar pentru următoarele sezoane, planurile sunt mult mai mari.

”Este clar că suntem favoriţi să ne calificăm în play-off, dar campinatul încă se joacă. Nu vreau să ne luăm adversarii peste picior, dar avem un oarecare avantaj pentru prezenţa în play-off şi până nu suntem şi matematic calificaţi nu vreau să fac calcule.Noi am câştigat la Steaua şi am obţinut puncte din meciurile cu Dinamo şi Craiova, iar dintre echipele cu care ne luptăm noi nu prea cred să reuşească acest lucru.Echipa este pe drumul cel bun, iar dacă vom reuşi să păstrăm acest nucleu de jucători, cel puţin încă un sezon, vom fi din nou echipa din trecut. Avem şi jucători tineri care sunt ajutaţi de cei cu experienţă. Să nu uităm că ne lipseşte Buzduhan, care era un jucător de 25 de puncte pe meci anul trecut. În play-off când va reveni vom avea o variantă în plus. Băieţii se simt bine împreună, joacă un volei de calitate, pentru că nu poţi să baţi la Steaua, să fie aproape de victorie cu Dinamo şi cu Craiova dacă nu practici un volei de calitate.”, a precizat managerul Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment