Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher, critic la adresa echipei sale. “Nu îmi place jocul şi nici nu îmi dă mari speranţe pentru viitor”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset


Managerul de la SCM Zalău s-a arătat deranjat nu neapărat de rezultatul din meciul cu Steaua, ci mai degrabă de jocul vicecampioanei. Gruparea zălăuană a pierdut al doilea derby la rând, iar nivelul la care evoluează echipa a adus multe nemulţumiri din partea conducerii


SCM Zalău a pierdut al doilea derby la rând. După 1 – 3 acasă cu Dinamo, formaţia zălăuană a cedat cu 3 – 0 pe terenul Stelei şi este fără punct câştigat după primele două derby-uri.

Rezultatul din capitală nu a picat bine, în condiţiile în care SCM Zalău a căzut pe locul 7, însă mai supărător pentru managerul Adrian Feher este jocul pe care îl practică echipa.


“În setul doi am avut mult timp avantaj şi scorul corect după primele două seturi trebuia să fie 1 – 1. Atunci ar fi fost alt meci. Se pare că nu am ştiut gestiona finalul setului, iar acest lucru a costat. Nu ştiu dacă este neatenţie sau lipsă de experienţă, pentru că Steaua nu a făcut nimic deosebit. Practic ne-a dat mingea şi noi am greşit destul de mult.Echipa joacă la un nivel destul de jos. Vom analiza împreună cu antrenorii, cu staful tehnic şi vom vedea ce este de făcut, pentru că jocul echipei mă îngrijorează şi îmi dă de gândit. Nu îmi place, dar nici nu îmi dă mari speranţe pentru viitor, însă aş vrea să mă înşel”, ne-a declarat Adrian Feher.

Pe vicecampioana României nu o avantajează nici programul, deoarece în această perioadă joacă cu echipe de top din Divizia A1, care au bugete mult mai mari şi care au ca şi obiectiv calificarea în play-off-ul pentru locurile 1 – 4. Cu toate acestea, Feher are aşteptări de la echipa pe care o conduce.

“Aş vrea să ne îmbunătăţim jocul şi să scoatem puncte chiar dacă jucăm cu echipe ce au buget mai mare decât noi. Am întâlnit şi în ultima etapă o echipă a Stelei, unde s-a investit masiv. Spre exemplu îl au pe Kostic, care a fost la Zalău în sezonul trecut. Noi i-am oferit un contract mai bun, dar tot nu a rămas la SCM, fiindcă a primit o ofertă foarte bună de la Steaua. Dovadă că Steaua are un buget mai mare, dar eu nu vreau să încep declaraţii vizavi de bugete, pentru că nici atunci când câştigăm cu echipe mai slab cotate şi cu buget mai mic, noi nu spunem că am bătut pe Ştiinţa Bucureşti, echipă cu buget mai mic”, ne-a declara Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment