Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher: “Convocarea jucătorilor de la SCM Zalău la Naţională nu poate decât să ne bucure. Pentru orice formaţie, e o mândrie să ai jucători sub tricolor”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Filip Constantin şi Alexandru Ionescu au fost convocaţi la naţionala de seniori a României pentru meciurile din Golden League, iar managerul secţiei de volei de la SCM Zalău şi-a exprimat bucuria vizavi de aceste convocări. De la SCM Zalău a fost convocat la naţionala Portugaliei şi Filip Cveticanin


Înaintea seriei decisive pentru locul 5 cu Rapid, pe adresa clubului SCM Zalău au venit două convocări la echipa naţională de seniori a României. Filip Constantin şi Alexandru Ionescu au fost chemaţi la lot pentru meciurile Naţionalei din Golden League. Tot pentru meciurile din acest turneu, a fost convocat la naţionala Portugaliei şi Filip Cveticanin, iar cei trei jucători de la SCM Zalău vor fi adversari în primul joc din Golden League.

Aceste convocări fac cinste clubului zălăuan şi astfel se confirmă faptul că la gruparea de sub Meseş se lucrează bine, după cum spune şi managerul secţiei de volei – Adrian Feher. De altfel, acesta şi-a exprimat bucuria de a avea jucători convocaţi la echipa Naţională.

“Bineînţeles, convocarea celor doi jucători de la SCM Zalău la Naţională nu poate decât să ne bucure. Pentru orice formaţie, e o mândrie să ai jucători sub tricolor. Altfel, avem şi noi confirmarea că la Zalău se lucrează bine, iar jucătorii care vin la SCM fac un salt valoric. Acest lucru s-a întâmplat de-a lungul timpului aproape cu toţi jucătorii români, care au evoluat pentru echipa de volei a Zalăului. Noi, ca şi parte tehnică şi, bineînţeles, având şi sprijinul directorului Claudiu Bujor care e aproape de noi asigurând toate condiţiile necesare performanţei, vom da mereu şanse jucătorilor români să progreseze. Dorim ca Zalăul să fie iar principalul furnizor de jucători pentru Naţională, aşa cum a fost ani la rând”.

Adrian Feher – managerul secţei de volei de la SCM Zalău

În Golden League, România este în grupă cu Danemarca, Portugalia şi Turcia. Se va juca tur – retur. Primul meci al Naţionalei noastre este programat pe 27 mai, în Portugalia.

You may also like

Leave a Comment