Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher: “Îmi doream ca meciul dintre Arcada Galaţi şi CS Volei Municipal Zalău să fie finala Cupei României”

by Călin ONICAŞ
1 comment 43 views
A+A-
Reset

Sorţii au făcut însă ca cele două grupări să se dueleze în semifinale, iar jocul se va desfăşura marţi seara la Galaţi


După ce a câştigat licitaţia făcută de FRV, Arcada Galaţi se pregăteşte de final-four-ul Cupei României. În această competiţie, sunt angrenate formaţiile Arcada, CS Volei Municipal, LMV Tricolorul Ploieşti şi SCMU Craiova.

La tragerea la sorţi, gruparea sălăjeană a avut ghinion, deoarece adversara este Arcada Galaţi – o echipă cu orgoliul rănit din cauza ratării titlului naţional – şi care astfel vrea să se reabilizeze în Cupa României. Aceasta, cu atât mai mult cu cât patronul grupării de pe Dunăre a băgat mâna adânc în buzunar pentru a câştiga licitaţia şi astfel posibilitatea de a găzdui turneul final.

În aceste condiţii, CS Volei Municipal va avea o misiune foarte dificilă în jocul din semifinale, programat marţi, de la ora 19.00. Miza este uriaşă şi pentru gruparea sălăjeană, deoarece unul dintre obiectivele echipei în sezonul 2017 – 2018 este calificarea în finală, iar ratarea obiectivului ar putea avea consecinţe drastice.

Unul dintre pionii din acest duel este Adrian Feher. Experimentatul libero a început sezonul în tricoul Zalăului, dar l-a terminat în cel al Galaţiului, cu care acum vrea să cucerească trofeul Cupei României.

“Meciul cu Zalău va fi unul echilibrat cum au fost toate în acest sezon. CS Volei Municipal este o echipă incomodă, care cu siguranţă vor da totul în acest meci, pentru că este ultima lor şansă de a obţine ceva din acest sezon. Eu sper ca Arcada să facă un meci bun şi să jucăm finala. Cu siguranţă, îmi doream ca meciul cu Zalăul să fie finala, dar aşa a fost tragerea la sorţi şi ca atare trebuie să ne luptăm în semifinală”, a declarat Adrian Feher pentru Sportul Sălăjean, înaintea confruntării de marţi.

Să adăugăm faptul că prima semifinală, cea dintre Tricolorul Ploieşti şi SCMU Craiova, va deschide “balul” marţi după amiază, de la ora 16.00.

You may also like

1 comment

nelu 1 mai 2018 - 15:09

Daca-i promiteti ca il primiti inapoi la Zalau impreuna cu fufa lui BLOJ , vinde si pe masa … PACANELE !!!!

Reply

Leave a Comment