Responsive Menu
Add more content here...


Administratorul Vilei President Zalău se pricepe şi la tenis de câmp

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Daniel Buda a intrat de curând în circuitul Tenis Partener, acolo unde evoluează la nivelul 4 şi recent a reuşit să câştige şi prima competiţie


Daniel Buda este cunoscut ca fiind administratorul Vilei President, un renumit hotel – restaurant din municipiul Zalău. Însă, în ultima perioadă, Buda a devenit un împătimit al “sportului alb” şi a început să participe la competiţii interne desfăşurate sub egida Tenis Partener.

Ascensiunea sa a fost fulminantă, iar de la simple participări, obiectivele sale s-au schimbat şi a ţintit spre medalia de aur.

A fost foarte aproape să izbutească acest lucru la Business Center Open Zalău, însă a fost învins în finala nivelului 4 de către Adrian Cristian Unguruşan.

Totuşi, pentru administratorul Vilei President avea să vină şi clipa mult visată, iar la finele săptămânii trecute, Daniel Buda şi-a trecut în palmares primul turneu de tenis de câmp câştigat. Este vorba despre Cupa Broni Implant de la Cluj-Napoca.

Sălăjeanul a concurat tot la nivelul 4 şi până să ajungă în finală, i-a eliminat pe rând pe Ştefan Diaconu, Bianca Cociş şi Octavian Ion Cristea, Bianca fiind singura care a reuşit să-i fure un set sălăjeanului.

În ultimul act, Daniel Buda l-a întâlnit pe bihoreanul Vali Badea, iar sălăjeanul nu i-a dat nicio şansă adversarului, reuşind să câştige jocul, scor 6 – 4, 6 – 2.

Să spunem că în ultimele săptămâni, Daniel Buda s-a pregătit alături de Adrian Feher la Baza Sportivă Transilvania Tenis Club.

You may also like

Leave a Comment