Responsive Menu
Add more content here...


Activitate de vacanță, cursuri de dans pentru copii

În perioada vacanței de vară Primăria Municipiului Zalău, prin Casa Municipală de Cultură, organizază cursuri de dans pentru copii

by Mihai POP
0 comment 1,2K views
A+A-
Reset

Vacanța de vară este una dintre cele mai așteptate perioade ale anului de către copii, mai ales că școala nu mai face parte din programul zilnic, iar activitatea principală rămâne joaca.

Reala provocare apare, însă, atunci când cei mici se plictisesc, iar părinții n-au idee cu ce activități noi să vină pentru a le capta atenția piticilor.

Dacă și tu ești în căutarea de noi activități de vară pentru copii, care să le stârnească interesul și de care să vă bucurați împreună, atunci ești în locul potrivit.

Primăria Municipiului Zalău, prin Casa Municipală de Cultură, organizază în perioada 8 – 25 iulie, cursuri de dans pentru copii. Cursurile sunt gratuite, iar copiii vor studia dansuri de caracter.

Vor fi organizate două grupe:

➡️ pentru copii cu vârsta între 7 și 10 ani, cursurile se vor desfășura la sediul casei Municipale de Cultură, iar activitatea va fi coordonată de Ioana Opriș.

➡️ pentru copii cu vârsta între 11 și 14 ani, cursurile se vor desfășura în Clădirea Transilvania, iar activitatea va fi coordonată de Ionuț Tătar.

Programul de desfășurare al cursurilor este de luni până joi, în intervalul orar 10.00-12.00.

La finalul cursului, copii care asimilează mișcările și pașii de dans vor putea fi selectați pentru a face parte din Atelierul de dans de caracter ,,Transilvania” (formație de dans cu caracter permanent).

Înscrierile se fac pe baza unei cereri depuse la sediul instituției: str. 22 Decembrie 1989, nr. 3 sau pe adresa de email: cmczalau@yahoo.com, până la data de 5 iulie 2024.

You may also like

Leave a Comment