Acțiune în oglindă a polițiștilor rutieri din Sălaj și Maramureș

by Mihai POP
0 comment 665 views
A+A-
Reset

Amplă acțiune rutieră în oglindă, derulată de polițiștii sălăjeni, în paralel cu cei maramureșeni – 68 de sancțiuni au fost aplicate pe parcursul acțiunii, cu radare dispuse în cascadă


Duminică, 28 ianuarie a.c., timp de șase ore, poliţiştii Serviciului Rutier Sălaj au acționat în oglindă, în paralel cu polițiștii Servicului Rutier Maramureș, cu radare amplasate în cascadă, pe D.N. 1 C și pe drumul județean 108/A.

Acțiunea a fost pentru combaterea conducerii vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise și prevenirea producerii accidentelor rutiere grave, produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate sau a depășirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic au fost aplicate 68 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 89.760 de lei, dintre care, majoritatea, respectiv 57 de sancțiuni, au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, două sancțiuni au fost aplicate pentru depășire neregulamentară, iar 9 pentru alte abateri săvârșite în trafic.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 24 de permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

You may also like

Leave a Comment