Acțiune de tip Blitz în Cehu Silvaniei. Zeci de șoferi, amendați

Polițiștii din Cehu Silvaniei au desfășurat o acțiune de tip Blitz, luni, pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă sau neadaptarea la condiţiile de drum. Polițiștii au aplicat amenzi de peste 20.000 de lei

by Mihai POP
0 comment 1K views
A+A-
Reset

Potrivit IPJ Sălaj, luni, 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au desfășurat o acțiune de tip Blitz, în Cehu Silvaniei, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care afectează climatul de ordine și siguranță publică, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, depistarea conducătorilor auto care încalcă normele de circulație rutieră, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 122 de persoane, au verificat 101 autovehicule și au efectuat 87 de testări pentru depistarea consumului de alcool.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat, în total, 66 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 21.675 de lei, au reținut un permis de conducere și trei certificate de înmatriculare.
Din totalul sancțiunilor, 58 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere, alte 5 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, iar trei sancțiuni au fost aplicate conform prevederilor O.U.G. nr. 97/2005 privind privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.
Polițiștii sălăjeni vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, pentru prevenirea și descurajarea faptelor infracționale, menținerea unui climat de ordine și siguranță și fluidizarea traficului rutier.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!