Responsive Menu
Add more content here...


ACŢIUNE CARITABILĂ. Licitează la Memorialul „Radu Gog” pentru tricourile lui Bogdan Unguruşan, Alexandru Mitriţă, Gicu Grozav şi Sergiu Costin

by Călin ONICAŞ
0 comment 180 views
A+A-
Reset

Tricourile celor patru jucători care în carieră au evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc au fost licitate de persoane din ţară, dar şi din străinătate, iar banii proveniţii din respectiva acţiune caritabilă vor fi oferiţi familiei fostului arbitru divizionar, care a decedat prematur în urma unui accident rutier


După cum ne-am obişnuit în ultimii ani, odată cu Memorialul „Radu Gog”, organizatorii realizează şi o licitaţie de tricouri, iar cea mai mare parte a banilor se direcţionează către familia fostului arbitru divizionar, decedat prematur în urma unui accident rutier, la vârsta de doar 24 de ani.

Aşadar, la ediţia a XV-a a Memorialului “Radu Gog”, licitaţia a început cu un tricou de colecţie al sălăjeanului Bogdan Unguruşan, purtat la ultima echipă la care a evoluat, este vorba de FC Botoşani.

Retras din activitate în vara anului trecut, fotbalistul sălăjean a evoluat în carieră la MTK Budapesta, FC Armătura Zalău, Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani.

Tricoul are autograful fotbalistului şi a fost donat de acesta special pentru organizatorii Memorialului pentru a ajuta la cauza acestui eveniment.

Preţul de pornire la licitaţie a fost 300 lei, iar în acest moment a ajuns la 400 lei, după ce tricoul a fost licitat de clujeanul Morea Bogdan-Florin.

Alt tricou licitat este tricoul lui Alexandru Mitriță, de la jocul Muntenegru – România, cu autografele tricolorilor!

Organizatorii ediției a XV-a a prestigiosului turneu caritabil, ce va avea loc în perioada 11 – 13 ianuarie 2019, vă pun la dispoziție spre licitare un tricou de colecție! Acesta a fost folosit de Alexandru Mitriță, unul dintre cei mai buni fotbaliști români din acest moment, și are toate autografele jucătorilor care au făcut deplasarea pentru partida din Muntenegru, încheiată cu victoria la limită a tricolorilor.

Preţul de pornire la licitaţie a fost 300 lei, iar bătălia pentru tricoul internaţionalului român este în toi.

După primele zile, preţul a crescut la 150 euro (piteşteanul Rada George), iar apoi la 200 dolari (zălăuanul Monel Sabou) şi la 850 lei (craioveanul Vali Alex)!

Alt tricou licitat este tricoul purtat de Sergiu Costin, în perioada în care Oțelul Galați evolua în Liga Campionilor.

Sergiu Costin s-a născut la 21 noiembrie 1978 la Bistrița, începând fotbalul la grupele de juniori din localitate. În cariera de senior a evoluat la Gloria Bistrița, Unirea Dej, Olimpia Satu Mare, Oțelul Galați, FC Bistrița și ACS Dumitra. Cea mai bună perioadă din cariera fostului fundaș central a fost petrecută la Oțelul Galați, unde în anul 2011 a cucerit titlul de campion național și mai apoi Supercupa României. Au urmat apoi 3 dispute de colecție în Liga Campionilor, unde Oțelul a întâlnit FC Basel, Benfica Lisabona și celebra Manchester United! După retragerea din fotbalul de performanță, Costin a devenit un jucător important în minifotbalul din țara noastră, evoluând la Extratereștrii Bistrița, una dintre cele mai bune echipe din România!

În urmă cu puțin timp, Sergiu Costin a oferit organizatorilor „Memorialul Radu Gog” un tricou cu autograf și cu mesajul „Cu respect pentru inițiativa dumneavoastră”! 

Preţul de pornire la licitaţie a fost 300 lei, iar în acest moment a ajuns la 400 lei, după ce tricoul a fost licitat de bucureşteanul Alexandru-Ştefan Anghel.

Mai apoi, la licitaţie a fost scos şi tricoul lui Gicu Grozav, îmbrăcat de internaţionalul român la partida România – Finlanda.

După ce oferit spre licitare tricoul lui Alexandru Mitriță, în prima zi a anului 2019, organizatoriiau venit spre întâmpinarea colecționarilor, a celor care doresc să intre în posesia unui tricou autentic sau a celor care doar vor să facă un gest caritabil, oferind posibilitatea de a licita pentru un tricou folosit de Gicu Grozav la partida România – Finlanda, disputat în luna iunie 2018!
Gheorghe Grozav s-a născut la 29 septembrie 1990 la Alba Iulia și a evolut în carieră la Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Grozni, Karabükspor, Bursaspor și Dinamo Burești. În acest moment jucătorul este liber de contract după despărțirea de echipa „câinilor roșii”.

După primele zile, preţul tricoului a crescut la 450 lei (Petru Ionuţ), iar apoi la 500 lei (timişoreanul Lucian Lipovan, PRO TV) şi chiar la 800 lei (Călin Onicaş)!


…………………………………………………………………..
Regulament: Persoanele care doresc sa liciteze pot face propunerea direct printr-un comentariu pe această pagină de facebook sau trimitând oferta pe adresa de mail memorialulradugog@gmail.com. Cei care licitează prima dată, trebuie sa trimita pe adresa de mail mentionată, datele de contact (nume, prenume, adresa si nr. telefon). Stadiul licitatiei va fi anuntat zilnic și se va incheia in data de 12 ianuarie. Castigatorii vor fi invitati sa-si ridice tricoul, odata cu desfasurarea festivitatii de premiere de la Memorialul Radu Gog, care va avea loc în seara zilei de 13 ianuarie 2019, la sala de sport a Liceului Sportiv „Avram Iancu” din Zalău. Tricourile care sunt adjudecate de către persoane din alte localităţi o să fie trimise pe curier în săptămâna următoare desfăşurării competiţiei.
…………………………………………………………………..
De precizat faptul că licitaţia face parte din cadrul evenimentului Memorialul „Radu Gog”, iar toate fondurile stranse vor fi direcţionate către familia Gog.

Organizatorii speră ca cât mai mulți oameni de bine vor susţine această acţiune caritabilă, cu gândul că preţul oferit, chiar dacă va reflecta sau nu valoarea reală a acelui tricou, va ajunge sa ajute o familie, unde doi copii au crescut şi cresc fără stâlpul de bază al familiei, este vorba despre regretatul Radu Gog.

You may also like

Leave a Comment