Responsive Menu
Add more content here...


ACS Rapid Peceiu, prestaţie onorabilă la prima participare la un turneu final

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 84 views
A+A-
Reset

Gruparea condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac a câştigat grupa din care a făcut parte, dar a părăsit competiţia în prima fază eliminatorie. Însă, fiind la prima participare la un turneu final de minifotbal, gruparea şi-a propus să treacă de faza grupelor, obiectiv pe care l-a îndeplinit cu succes


ACS Rapid Peceiu este şi ea o formaţie ce are vechime în campionatul judeţean. Gruparea condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac a fost mereu o echipă incomodă şi capabilă să încurce orice formaţie. Încă nu a reuşit să câştige vreun trofeu în judeţ, dar mai de preţ este grupul unit care s-a format în cadrul echipei şi care formează nucleul de bază al echipei de câţiva ani buni.

În acest sezon, gruparea din Peceiu a fost atât de aproape de primul trofeu, însă, a avut ghinionul să dea peste cea mai titrată echipă din minifotbalul sălăjean, ACS Dia Guard, grupare ce domină întrecerile interne de câţiva ani buni. Cele două s-au întâlnit în finala fazei judeţene din Cupa României, Dia Guard câştigând cu 2 – 0.Însă, după anii de experienţă din competiţiile judeţene, ACS Rapid Peceiu a dorit o experienţă nouă şi s-au înscris în premieră la un turneu final de minifotbal.

Astfel, gruparea condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac a devenit doar a treia echipă din mediul rural care a reprezentat judeţul Sălaj la un turneu final, după Euro Glia Nuşfalău şi Boldor Florex Hida.

A câştigat grupa din care a făcut parte

ACS Rapid Peceiu a participat la Cupa României de la Sibiu şi fiind la prima participare, obiectivul echipei era să treacă de faza grupelor, obiectiv pe care l-a îndeplinit cu brio.

Rapidiştii au fost repartizaţi în Grupa 10, alături de Flamura Roşie Arad şi FC Star Sibiu.

Emoţionaţi de primul meci la un turneu final, jucătorii din Peceiu au pierdut cu 2 – 6, împotriva grupării arădene, care în următorul meci a pierdut cu FC Star Sibiu.

În ultimul joc din grupă, ACS Rapid Peceiu a făcut instrucţie cu FC Star Sibiu, echipă pe care avea să o învingă cu 7 – 0. Cu cel mai bun golaveraj din grupă, echipa din Peceiu a terminat pe locul 1.

În 32-imi, sălăjenii au dat peste Fan Courier Bucureşti, iar gruparea din capitală avea să se impună cu 7 – 2.

Însă, pentru ACS Rapid Peceiu rămâne o primă experienţă reuşită la prima participare la un turneu final de minifotbal.

You may also like

Leave a Comment