Responsive Menu
Add more content here...


ACS Rapid Peceiu, în premieră la un turneu final de minifotbal

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 60 views
A+A-
Reset

Gruparea condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac va participa la turneul final al Cupei României, competiţie ce va avea loc în perioada 8 – 9 iulie, la Sibiu


În perioada 8 – 9 iulie, la Sibiu, va avea loc turneul final al Cupei României. La această ediţie s-au înscris un număr record de 96 de echipe. Judeţul Sălaj va fi reprezentat de două echipe la această competiţie. Este vorba despre ASC Rechinii Autoland Hosu şi ACS Rapid Peceiu. “Rechinii” sunt o prezenţă obişnuită la turneele finale, în special la Cupa României, acolo unde a reprezentat judeţul în ultimii ani.

Însă, pentru ACS Rapid Peceiu va fi prima prezenţă la un turneu final.

De altfel, judeţul nostru va fi reprezentat de o echipă din mediul rural abia pentru a treia oară în istorie. 

Euro Glia Nuşfalău şi Boldor Florex Hida au fost primele două echipe din mediul rural care au participat la turnee finale.

Reamintim că de-a lungul anilor, echipele sălăjene au avut rezultate bune la Cupa României. De altfel, Cipricom Zalău este prima câştigătoare a competiţiei, după o finală câştigată cu Euro Glia Nuşfalău.

Totodată, ASC Rechinii, echipă care va reprezenta judeţul la competiţia de la Sibiu, are în palmares o prezenţă în finala Cupei României. Se întâmpla în anul 2021, la Iaşi.

“Suntem mândri că avem această şansă să participăm la un astfel de turneu. Ne-am propus de mai mulţi ani, însă, nu am reuşit până acuma. Dorim să facem o figură frumoasă, iar ca obiectiv ne-am propus să trecem de faza grupelor”

Cristian Jula – conducător ACS Rapid Peceiu

You may also like

Leave a Comment