Responsive Menu
Add more content here...


ACS Rapid Bănişor-Peceiu reprezintă Sălajul la Superliga Vest, competiţie de calificare pentru Campionatul Naţional de minifotbal

Gruparea ce a terminat pe locul 3 în Superliga judeţeană de minifotbal speră să se califice la Campionatul Naţional ce va avea loc în acest an la Galaţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 417 views
A+A-
Reset

ACS Rapid Bănişor-Peceiu este una dintre cele mai experimentate echipe din Superliga judeţeană de minifotbal. Gruparea condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac a crescut de la sezon la sezon şi în 2024 a reuşit cea mai importantă performanţă din istoria echipei, o clasare pe podium în Superligă, în spatele „coloşilor” ACS Dia Guard şi ACS Dandonia Fotbal.

În sezonul trecut, gruparea din Bănişor a fost aproape şi de primul trofeu, însă, a pierdut în finala Cupei României contra celor de la Dia Guard. Însă, acea prezenţă în finală a motivat gruparea să participe la primul turneu final. Este vorba de Cupa României, acolo unde ACS Rapid Bănişor-Peceiu a avut o prestaţie onorabilă.

Motivaţi de acea experienţă şi de medaliile de bronz cucerite în Superliga judeţeană, cei de la ACS Bănişor-Peceiu încearcă acum să se califice la Campionatul Naţional, competiţie unde participă cele mai bune echipe de minifotbal din ţară.

Pentru a ajunge acolo, gruparea sălăjeană trebuie să treacă prin emoţiile participării la Superliga României, seria Vest. Superliga se va desfăşura în 28 – 30 iunie, în două Serii, Est (Iaşi) şi Vest (Oradea). La fiecare vor participa câte 24 de echipe ce sunt împărţite în 6 grupe.

Primele 8 clasate se vor califica la Campionatul Naţional de la Galaţi (10 – 13 iulie).

În urma tragerii la sorţi, ACS Rapid Bănişor-Peceiu face parte din grupa A, alături de AS Minifotbal Dedy Mid Timişoara, ACS Ergad B&B Arad şi AS Tade Team Piteşti.

„Având în vedere că am făcut un sezon foarte bun în Superliga Sălajului, terminând pe locul 3, ne-am câştigat dreptul de a participa la turneul de calificare de la Oradea. Suntem conştienţi că o să întâlnim formaţii foarte puternice, însă, noi o să ne jucăm şansa şi vom încerca să obţinem rezultate cât mai bune. Obiectivul nostru este să trecem de grupe la fel cum am făcut şi anul trecut la Cupa României de la Sibiu”, ne-a declarat Cristian Jula.

You may also like

Leave a Comment