Responsive Menu
Add more content here...


ACS Fotbal Comuna Recea s-a încurcat la Cugir

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Maramureşenii au obţinut un rezultat de egalitate în deplasarea de la Metalurgistul. Marea rivală, Minaur Baia Mare a profitat de acest semieşec şi s-a apropiat la două puncte de lider, după băimărenii au surclasat Sticla Arieşul Turda cu 6 – 0


După o lungă aşteptare, Liga a III-a s-a reluat la finele acestei săptămâni. În Seria a V-a, lupta pentru promovare pare să se dea între ACSF Comuna Recea şi Minaur Baia Mare. Echipa din Recea a avut parte de o deplasare grea, la Cugir, în timp ce băimărenii au primit vizita celor de la Sticla Arieşul Turda.

În tur, ACS Fotbal Comuna Recea a câştigat cu 2 – 1, golul victorie fiind reuşit de Romario Rus. Însă, în retur, situaţia a fost ceva mai complicată şi încă din primele minute, Metalurgistul a deschis scorul, după ce Lupu a trimis cu capul sub bară, din 6 metri, fructificând centrarea oferită de Bold din flancul drept.

Câteva minute mai târziu, maramureşenii au replicat prin Teut şi Oltean, cel din urmă reuşind să înscrie, doar că reuşita sa a fost anulată pentru ofsaid. Nici Romario Rus nu a reuşit să restabilească egalitatea şi în cele din urmă prima repriză s-a încheiat cu avantajul minim al cugirenilor.

După revenirea de la cabine, echipa pregătită de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic a căutat golul egalizator şi până la urmă efortul maramureşenilor a dat roade. În minutul 60, Ciprian Brata a pătruns în careu, fiind faultat de Mierlici.

Portarul Alin Bota a venit să execute, însă jucătorii de la Recea au pregătit o schemă. Astfel, Bota a mişcat mingea în faţă, iar Norbert Janos a restabilit egalitatea.

Până la final, ambele echipe au trecut pe lângă golul victoriei, însă, în cele din urmă partida s-a încheiat 1 – 1. Acest rezultat ajută mai mult echipa din Cugir care a urcat pe locul 3, profitând de eşecul Luceafărului Oradea pe teren propriu cu CSC Sânmartin.

ACSF Comuna Recea rămâme pe primul loc, dar acum are doar două puncte avans faţă de Minaur Baia Mare, după ce băimărenii au surclasat cu 6 – 0 Sticla Arieşul Turda.

În etapa următoarea, pe Stadionul Comunal din Recea va avea loc derby-ul dintre ACS Fotbal Comuna Recea.

Sursa foto: ziarulunirea.ro


Metalurgistul Cugir – ACS Fotbal Comuna Recea 1 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Lupu (‘3), respectiv Norbert Janos (’61)

Fotbal Comuna Recea: Alin Bota – Paul Szecui, Gabriel Oiţă, Milian Urs, Vlad Opriş, Alex Oltean (’89 Bandula Rajmond), Adrian Micaş, Romario Rus, Ciprian Brata (’75 Viorel Chinde), Cătălin Jucan (’56 Alexandru Mărieş) şi Arthur Teut (’50 Norbert Janos). Rezerve: Dorian Răileanu – Claudiu Maftei şi Bogdan Paşca. Antrenor: Ciprian Danciu. Antrenor secund: Ovidiu Mic


 

You may also like

Leave a Comment