Responsive Menu
Add more content here...


ACS FC Recea – Viitorul Şelimbăr: Duelul echipelor neînvinse din Seria a V-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Gruparea maramureşeană are parte de un meci dificil în etapa a IX-a din Seria a V-a, urmând să întâlnească ocupanta locului 3 – Viitorul Şelimbăr. Cele două echipe sunt singurele neînvinse din Seria a V-a, însă în ciuda adversarului incomod de care are parte, formaţia pregătită de Romică Buia şi Ovidiu Mic se gândeşte doar la cele 3 puncte


În ultimele două etape, ACS FC Recea nu a reuşit decât două remize, acasă cu Unirea Alba Iulia şi în deplasare la SCM Zalău. Aceste rezultate nu au fost pe deplin mulţumitoare, în condiţiile în care fruntaşa din Seria a V-a s-a împiedicat de două echipe din partea inferioară a clasamentului.

Runda trecută, ACS FC Recea nu a reuşit să revină pe primul loc, dar până la urmă cu punctul obţinut la Zalău a egalat la puncte liderul Luceafărul Oradea.

Acum, echipa antrenată de Romică Buia şi Ovidiu Mic se pregăteşte de o partidă foarte dificilă, urmând să întâlnească sâmbătă pe Viitorul Şelimbăr. Va fi duelul singurelor echipe neînvinse din Seria a V-a, meci pe care ACS FC Recea vrea să îl câştige cu orice preţ pentru a rămâne aproape de lider.

„Nu avem probleme de lot, doar Ciprian Brata este puţin cu semnul întrebării. Va fi un meci foarte greu, dar având în vedere că jucăm pe teren propriu, sperăm să înclinăm balanţa în favoarea noastră. Viitorul Şelimbăr este o echipă nou-promovată, dar are mulţi jucători cu experienţă care au jucat în Liga a II-a şi chiar în prima ligă. Fără discuţie, vom juca la victorie şi sperăm să câştigăm, mai ales că venim după două egaluri. Dacă vrem să rămâne în faţă trebuie să câştigăm, fiindcă sunt convins că Luceafărul Oradea nu se va încurca pe teren propriu de echipa din Odorheiu Secuiesc”, ne-a declarat Ovidiu Mic, antrenorul secund de la ACS FC Recea.

La fel ca şi ACS FC Recea şi Viitorul Şelimbăr vine după două rezultate de egalitate, 1 – 1 la CFR Cluj II şi 1 – 1 pe teren propriu cu Sticla Arieşul Turda.

Partida dintre ACS FC Recea şi Viitorul Şelimbăr se dispută sâmbătă, de la ora 15.00 pe Stadionul Comunal Recea, din Săsar şi va arbitrată la centru de Claudiu Ştef din Tg. Mureş, ajutat la cele două linii de Antal Csaba şi Claudiu Giorgiu, ambii din Cluj-Napoca. Observatori FRF au fost delegaţi Papp Ioan din Carei şi Galovits Ştefan din Oradea.

 

Etapa a IX-a din Seria a V-a se dispută sâmbătă, ora 15.00:

CSC Sânmartin – Unirea Dej – vineri

CFR Cluj II – Avântul Reghin – vineri

Sticla Arieşul Turda – Gloria Bistriţa – vineri

ACS FC Recea – Viitorul Şelimbăr

Metalurgistul Cugir – SCM Zalău

Minaur Baia Mare – Unirea Alba Iulia

Industria Galda – Sănătatea Cluj

Luceafărul Oradea – AFC Odorheiu Secuiesc

You may also like

Leave a Comment