Responsive Menu
Add more content here...


ACS FC Recea începe returul cu o deplasare grea

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

În prima etapă din 2020, liderul Seriei a V-a joacă sâmbătă pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir, ocupanta locului 4


După o pauză de trei luni, campionatul Ligii a III-a se reia sâmbătă cu prima etapă din retur. În Seria a V-a se anunţă o luptă interesantă pentru promovare între două echipe din Maramureş, ACS FC Recea şi Minaur Baia Mare, formaţii despărţite de patru puncte.

Lider este ACS FC Recea, care începe returul cu o deplasare grea, urmând să joace sâmbătă, pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir, ocupanta locului 4.

„Este un meci foarte greu, fiindcă întâlnim o echipă bună din această serie, care joacă foarte bine, mai ales acasă. Este o deplasare grea, dar mergem pregătiţi să câştigăm cele 3 puncte, pentru a avea moral bun înaintea derby-ului cu Minaur. Considerăm că avem o echipă mai puternică decât în tur, dar acum rămâne să-i vedem pe jucători la lucru”, a spus Ovidiu Mic, antrenorul secund de la ACS FC Recea.

În pauza competiţională, ACS FC Recea a reuşit şase transferuri, Dorian Răileanu (portar, Petrocub Hîncești, Republica Moldova), Mihai Marc (portar, CSM Sighetu Marmației), Gabriel Oiță (fundaș, Pandurii Târgu Jiu), Adrian Balha (atacant, Național Sebiș), Paul Szecui (mijlocaș, Metaloglobus București) şi Claudiu Coltor (atacant, Metalurgistul Cugir). Acesta din urmă nu va avea ocazia să joace sâmbătă împotriva fostei echipe deoarece are mici probleme medicale şi este indisponibil.

ACS FC Recea a încheiat perioada de pregătire cu un cantonament în Antalya, iar sâmbătă a susţinut ultimul joc de verificare. Adversară a fost Progresul Şomcuta Mare – liderul Seriei Sud din Liga a IV-a Maramureş – în faţa căreia ACS FC Recea s-a impus cu 1 – 0 prin golul marcat de Gabriel Oiţă.

You may also like

Leave a Comment