Responsive Menu
Add more content here...


ACS FC Recea a câştigat derby-ul cu Viitorul Şelimbăr!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Gruparea antrenată de Romică Buia şi Ovidiu Mic s-a impus cu 2 – 0 şi după etapa a VIII-a este singura echipă neînvinsă din Seria a V-a. Maramureşenii au rămas la egalitate de puncte cu liderul Luceafărul Oradea, care tot sâmbătă a trecut cu 3 – 0 de AFC Odorheiu Secuiesc


În ultimele două runde, ACS FC Recea nu a izbutit decât două rezultate de egalitate cu Unirea Alba Iulia şi pe terenul ultimei clasate, SCM Zalău, dar până la urmă a rămas la egalitate de puncte cu liderul Luceafărul Oradea.

După două rezultate mai puţin convingătoare, gruparea antrenată de Romică Buia şi Ovidiu Mic s-a deblocat în jocul de sâmbătă când a întâlnit pe teren propriu nou-promovata Viitorul Şelimbăr.

A fost duelul singurelor echipe neînvinse din Seria a V-a, jocul de la Recea fiind şi derby-ul rundei între două grupări de pe podium.

De la început, maramureşenii au pus stăpânire pe joc, iar în primul sfert de oră au avut două ocazii bune la poarta adversă, dar şi o fază la care au cerut penalty.

Echipa din Şelimbăr a încercat să joace pe contraatac, dar fără efect, deoarece jocul a curs mai mult spre poarta proprie. Cu 10 minute înainte de pauză, ACS FC Recea a deschis scorul. A fost o fază frumoasă de atac, care a fost finalizată cu gol de către Viorel Chinde, care a şutat în stânga portarului, de la marginea careului.

În partea secundă, gazdele se puteau desprinde, dar până la urmă au făcut-o pe final. Ciprian Brata şi-a făcut debutul la noua sa echipă şi a marcat cu un şut din 6 m, după o centrare de pe partea dreapta, la numai câteva minute după ce a intrat în teren.

Scorul final a fost 2 – 0, iar ACS FC Recea a rămas la egalitate de puncte cu liderul Luceafărul Oradea, care în runda de sâmbătă a câştigat cu 3 – 0 meciul de pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc.

„Ne bucurăm foarte mult că am câştigat acest meci în faţa unei echipe incomode. A fost o victorie meritată şi era foarte important să câştigăm acest meci pentru a rămâne acolo sus. Jucătorii s-au mobilizat exemplar la acest meci şi sperăm să o facă la fel şi în partidele următoare”, a spus Ovidiu Mic, antrenorul secund de la ACS FC Recea.

În etapa următoare, ACS FC Recea va evolua în deplasare la Gloria Bistriţa.

ACS FC Recea – Viitorul Şelimbăr 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Viorel Chinde (36) şi Ciprian Brata (87)

ACS FC Recea:Alin Bota (cpt.) – Marius Potcoavă, Lorant Kis, Milian Urs, Mihai Cohan, Adrian Micaş, Vlad Opriş, Alex Oltean, Romario Rus, Viorel Chinde şi Arthur Teut . Au mai jucat: Norbert Janos, Norbert Janos, Alex Mărieş şi Ciprian Brata.

 

 

You may also like

Leave a Comment