Responsive Menu
Add more content here...


ACS Dia Guard a reuşit eventul!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 75 views
A+A-
Reset

Gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop câştigă totul în judeţ. După ce şi-a adjudecat un nou titlu judeţean, ACS Dia Guard a reuşit să câştige şi faza judeţeană a Cupei României. În ultimul act, Ciprian Pavel şi compania au trecut cu 2 – 0 de ACS Rapid Peceiu. ASC Rechinii este formaţia care a completat podiumul, după ce a câştigat finala mică cu “revelaţia” TDI


Un nou sezon din Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj se apropie de final. Liga 1 şi Liga 2 s-au încheiat şi au fost desemnate câştigătoarele. Şi la Liga 3 se ştie demult câştigătoarea, chiar dacă mai sunt de disputat ceva restanţe. ACS Dia Guard (Liga 1), Rety Age Şimleu (Liga 2) şi Viitorul Şimleu (Liga 3) sunt cele trei câştigătoare ale primelor trei ligi, urmând a fi desemnată şi campioana din Liga Firmelor.

La finalul săptămânii trecute am aflat şi câştigătoarea fazei judeţene din Cupa României. “Competiţia surprizelor” nu s-a dezminţit şi “revelaţia” acestui sezon a fost TDI. Aflată în partea greşită a clasamentului din Liga 1, gruparea condusă de Dorin Teglaş a avut un parcurs bun în Cupa României, reuşind să ajungă până în semifinale, intrând ulterior în lupta pentru locul 3.

TDI a furnizat surpriza competiţiei după ce a eliminat Autovip în sferturile de finală. Însă, gruparea lui Dorin Teglaş nu a repetat prestaţia şi în semifinale, fiind învinsă de ACS Rapid Peceiu. Însă, a fost un meci extrem de echilibrat, iar după prima repriză, TDI avea un avantaj minim pe tabelă. Însă, în partea secundă, gruparea din Peceiu avea să revină şi să obţină calificarea în ultimul act al competiţiei.

În cealaltă semifinală, ACS Dia Guard a făcut intrucţie cu ASC Rechinii şi s-a calificat en-fanfare în finala Cupei.

Finala şi finala mică au avut loc duminică seara, la Baza Sportivă Onix Traian. ACS Dia Guard şi ACS Rapid Peceiu s-au duelat pentru marele trofeu. A fost un meci poate ceva mai echilibrat decât s-ar fi aşteptat lumea, dar cu un deznodământ pe care mulţi îl anticipau.

Astfel, după golurile marcate de Sergiu Elekeş şi Adrian Micaş, ACS Dia Guard şi-a adjudecat un nou trofeu. Gruparea condusă de Florin Marian Raţ a reuşit eventul şi după un nou titlu judeţean, iată că a venit şi triumful din faza judeţeană a Cupei României.

Este încă un sezon în care ACS Dia Guard câştigă tot pe plan judeţean, astfel că dominaţia acestora continuă în Sălaj.

În lupta pentru locul 3 au ajuns TDI şi ASC Rechinii. Şi aici a fost un duel echilibrat, cel puţin din punct de vedere al scorului. Însă, a fost un duel în care experienţa “rechinilor” a făcut diferenţa, iar Nicolae Micle şi compania au obţinut medaliile de bronz în această competiţie.


Semifinală: TDI - Rapid Peceiu 3 – 4 (3 – 2)

Au marcat: Gabriel Opriş (‘16), Adrian Crişan (‘17) şi Todoruţ Sabou (‘25), respectiv Răzvan Chiş (‘5), Răzvan Sabou (‘23), Călin Pop (‘26) şi Cosmin Cuibuş (‘40)


Finala mică: TDI - ASC Rechinii 2 – 3 (1 – 2)

Au marcat: Gabriel Opriş (‘23) şi Todoruţ Sabou (‘35), respectiv David Andreica (‘10), Ionuţ Jeler (‘22) şi Paul Pintea (‘35)


Finala: ACS Dia Guard – ACS Rapid Peceiu 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Sergiu Elekeş (‘18) şi Adrian Micaş (‘26)


Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 28 iunie.

You may also like

Leave a Comment