Responsive Menu
Add more content here...


ACS Dia Guard a reuşit eventul

Gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă un trofeu judeţean. Hegemonia continuă în judeţ, iar Dia Guard a bifat un nou event, după ce a învins Sport Activ DB în finala Cupei României, după o revenire spectaculoasă în repriza secundă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 403 views
A+A-
Reset

Sunt deja câţiva ani buni de când ACS Dia Guard domină minifotbalul judeţean, cu câteva excepţii, bineînţeles. Mici, ce-i drept, deoarece gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop a pus monopol peste trofeele din minifotbalul judeţean. De altfel, palmaresul clubului sportiv, pentru că multipla campioană a Sălajului este club sportiv cu acte în regulă, tocmai ce s-a îmbogăţit în acest sezon cu alte două trofee.

În campionat nu a fost totul perfect pentru ACS Dia Guard şi abia în ultima etapă, în ultimul minut al derby-ului cu ACS Dandonia Fotbal, Ciprian Pavel şi compania şi-au asigurat un nou titlu judeţean. Cel mai frumos titlu, parcă. Spunem asta deoarece finalul de campionat a fost unul de basm şi succesul cu siguranţă a fost mult mai dulce faţă de sezoanele în care Dia Guard era campioană deja cu câteva etape bune înainte de final.

Sigur, să nu fim înţeleşi greşit, au fost minunate şi acele campionate, dar parcă finalul de film din acest sezon de Superligă a fost cel mai frumos. Cu greu putea cineva să pună la punct un asemenea scenariu, dar, de aceea viaţa bate filmul.

Oricum, după titlul de campioană, la finalul săptămânii trecute, ACS Dia Guard şi-a adăugat în palmares şi trofeul Cupei României.

Şi, pentru a fi de povestit nepoţilor, finala Cupei a avut o poveste frumoasă cu două părţi total opuse. Prima repriză a aparţinut celor de la Sport Activ DB, grupare ce a deschis scorul prin Răzvan Birta. De altfel, acela avea să fie singurul gol marcat în prima repriză.

Pentru partea secundă, Sport Activ spera să-şi consolideze avantajul, însă, ACS Dia Guard a demonstrat de ce este cea mai bună echipă de minifotbal din judeţ. Dubla lui Ciprian Pavel şi golul marcat de Adrian Micaş au adus încă un trofeu al Cupei României în vitrina clubului condus de Florina Marian Raţ şi Flore Pop.

S-au acordat şi premii individuale. Astfel, Gabriel Ţiriac a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei, în timp ce Florin Pop a primit titlul de cel mai bun portar.

Dia Guard – Sport Activ DB 3 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Ciprian Pavel (38 şi 48) şi Adrian Micaş (45), respectiv Răzvan Birta (19)

Dia Guard: Vlad Bonţe – Flaviu Bărnuţiu, Marius Cheţa, Sergiu Elekeş, Adrian Micaş, Ciprian Pavel, Paul Pop, Marius Rus, Raul Stanciu, Gabriel Ţiriac, Cristian Ţurcaş şi Alex Turcu. Delegat: Flore Pop. Conducător: Florin Marian Raţ

Sport Activ DB: Florin Pop, Raul Bumbaş – Iustin Ardelean, Răzvan Birta, Paul Herman, Rareş Hossu, Rareş Marincaş, Dan Olar, Paul Pintea şi Daniel Supuran. Delegat: Darius Balint

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 3 iulie.

You may also like

Leave a Comment