Responsive Menu
Add more content here...


Trei sportive de la ACS Cristian Dojo au devenit campioane naţionale la karate kyokushin

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 83 views
A+A-
Reset

Iris Bolduţ, Carina Ciupe şi Celia Stejerean au devenit campioane naţionale în probele de kumite, kata, respectiv kumite la U16, respectiv U20. Totodată, clubul condus de Cristian Bolduţ s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general al cluburilor


La finele săptămânii trecute, în municipiul Baia Mare a avut loc Campionatul Naţional de Karate Kyokushin. Competiţia s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Karate Kyokushin şi Ministerul Sportului, în organizarea CS Kanku Baia Mare. La start s-au aflat şi sportivii de la ACS Cristian Dojo Zalău. Antrenorul Cristian Bolduţ a deplasat un lot format din patru sportive. Este vorba despre Carina Ciupe, Ayana Nistor, Celia Stejerean şi Iris Bolduţ.Iris şi Carina au concurat la categoria de vârstă U 16, reuşind rezultate deosebite. Astfel, Carina a devenit campioană naţională la kata, în timp ce Iris a câştigat medalia de bronz.

La kumite, situaţia s-a inversat. Astfel, Iris a devenit campioană naţională la categoria 50 kg, după ce a câştigat 4 meciuri, în timp ce Carina obţine locul 2 la aceeaşi categorie.Celia şi Ayana au concurat la categoria de vârstă U20, chiar dacă au doar 17 ani împliniţi.  

Celia a cucerit medalia de bronz în proba de kata şi a devenit campioană naţională în proba de luptă, la categoria -60 kg. Ayana a obţinut locul 2 în proba de kata şi tot locul 2 în proba de luptă, la categoria +65 kg.

“Într-un sport de contact, Zalăul – Sălajul prin ACS Cristian Dojo Zalău, continuă  să aibă performanţe prin aceste fete, bravo lor. La finalul concursului, clubul nostru s-a clasat pe poziţia a 3-a în clasamentul general pe cluburi”, a spus Cristian Bolduţ, după Campionatul Naţional de la Baia Mare.

Pentru sportivii de la ACS Cristian Dojo urmează Campionatele Europene de cadeţi şi juniori din Ungaria.

You may also like

Leave a Comment