Responsive Menu
Add more content here...


ACS Cavalerii scoate la licitaţie peste 15 tricouri la Memorialul “Radu Gog”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

La această acţiune caritabilă au răspuns pozitiv mai mulţi sportivi sau foşti sportivi celebri din România, printre care şi sălăjenii Bogdan Unguruşan, Vlad Morar, Gabriel Vaşvari, Chike Onyejekwe, Nneka Onyejekwe şi Valeria Motogna


Ediţia a XV-a a Memorialului “Radu Gog” se pregăteşte de start, turneul de fotbal caritabil urmând să se desfăşoare de vineri şi până duminică, în sala de sport a Liceului “Avram Iancu” din Zalău.

Aşa cum ne-a obişinut în ultimii ani, ACS Cavalerii a scos la licitaţie şi la ediţia din acest an mai multe tricouri ale unor sportivi sau foşti sporitivi celebri, această licitaţie având ca şi scop strângerea de cât mai multe fonduri pentru ajutorarea familiei fostului arbitru Radu Gog, decedat în anul 2003, în urma unui tragic accident rutier.

Până marţi, organizatorii au scos la licitaţie nu mai puţin de 16 tricouri, iar primii care au răspuns pozitiv la această acţiune caritabilă au fost fobtaliştii sălăjeni, Bogdan Unguruşan, Vlad Morar, Gabriel Vaşvari şi Liviu Antal.

Cea mai bună ofertă pentru tricoul lui Bogdan Unguruşan este de la Bogdan Morea (400 lei), în timp ce pentru cel a lui Gabriel Vaşvari, Ionuţ Petru a oferit 450 lei. Tricoul lui Vlad Morar a ajuns la 150 euro, sumă oferită de Pety Pădurean, în timp ce pentru tricoul şimleuanului Liviu Antal de la Zalgiris, Flavius Alin Roşu a oferit 500 lei.

Doi jucători de la CFR Cluj şi-au donat tricourile pentru liciaţia de la Memorialul “Radu Gog”

Campioana CFR Cluj este “prezentă” la Memorialul “Radu Gog” prin doi jucători care şi-au donat tricourile, este vorba de mijlocaşul Alexandru Păun şi a căpitanului Mario Camora, a cărui tricou este semnat de toţi jucătorii liderului din Liga 1.

Tricourile celor doi campioni ai României sunt la mare căutare, astfel că pentru cel a lui Alexandru Păun, cea mai bună ofertă este a lui Monel Sabou, care a oferit 150 de dolari, în timp ce pentru tricoul lui Camora s-a oferit până în prezent 400 ron, dar suma mai poate creşte, având în vedere că licitaţia se va încheia duminică.

Tricoul lui Alexandru Mitriţă, cel mai licitat

Dintre cele 15 tricouri scoase la licitaţie, cel mai licitat este al internaţionalului Alexandru Mitriţă, pentru care s-a oferit până acum 1.200 lei din partea lui Monel Sabou. Tricoul lui Mitriţă este de la jocul Muntenegru – România, are autografele “tricolorilor” şi a avut un preţ de pornire de 300 lei.

La licitaţie mai există tricoul unul alt inernaţional, Gicu Grozav de la meciul România – Finlanda, care este la mare căutare, oferindu-se până acum 850 de lei din partea lui Lucian Lipovan.

Tricoul lui Bogdan Stancu, al Naţionalei de minifotbal, al căpitanului echipei Răzvan Radu, cel al arbitrului Istvan Kovacs din Liga Campionilor sau a fostului fotbalist Sergiu Costin (campion cu Oţelul Galaţi) se află în lista stufoasă de tricouri care pot fi licitate la acest eveniment caritabil, organizatorii urmând să anunţe ora încheierii licitaţiei pentru fiecare tricou în parte.

Fraţii Onyejekwe s-au alăturat acţiunii caritabile de la Memorialul “Radu Gog”

În ultimele zile, numărul tricourilor scoase la licitaţie la Memorialul “Radu Gog” s-a mărit, iar acestei acţiuni caritabile s-au alăturat şi doi sportivi  cu origini sălăjene. Este vorba de voleibalista Nneka Onyejekwe, care în 2018 a fost cea mai bună voleibalistă din România şi de fratele său – Chike Onyejekwe, cel care este handbalist la CSM Bucureşti.

Nneka a pus la dispoziţia organizatorilor un tricou al naţionalei de volei feminin a României, care până în prezent a primit o ofertă de 300 lei din partea lui Iulian Duma, în timp ce pentru tricoul handbalistului Chike de la HCM Constanţa (unde a activat în perioada 2010 – 2012) s-a oferit până în prezent tot aceeaşi sumă de la Dorina Şimon.

Valeria Motogna şi-a donat tricoul de la Oltchim cu care a câştigat Cupa Cupelor!

Şi Valeria Motogna a ţinută să de-a o mână de ajutor la această acţiune caritabilă şi a pus la dispoziţe organizatorilor un tricoul de mare importanţă.

Este vorba de cel purtat de Valeria Motogna la Oltchim Rm. Vâlcea, cu care în 2007 a câştigat Cupa Cupelor. Preţul de pornire a licitaţiei a fost 500 de lei, iar până în momentul de faţă, cea mai bună ofertă este cea a lui Mihai Grindean, care a oferit 650 lei.

În ultimele zile, lista tricourilor pentru care doritori pot licita s-a îmbogăţit cu tricourile Crinei Pintea (Gyor), Nicuşor Stanciu (Sparta Praga), handbalista Tamas Reka („U” Cluj), precum şi un fanion al Federaţiei Române de Handbal având semnăturile jucătorilor din reprezentativa masculină.

You may also like

Leave a Comment