Responsive Menu
Add more content here...


ACS Cavalerii, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj organizează Memorialul “Otto Anderco”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Evenimentul sportiv va fi organizat în memoria fostului arbitru internaţional în perioada 6 – 15 august, iar înscrierile se pot face până pe data de 1 august


În memoria fostului arbitru internaţional Otto Anderco, Asociatia Club Sportiv Cavalerii, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj va organiza un important eveniment sportiv, care se va desfăşura în perioada 6 – 15 august, la Bazele Sportive Onix. Memorialului “Otto Anderco” se va desfăşura în fiecare an şi va comemora imaginea unuia dintre cei mai buni arbitri din România, care în anul 1980 a arbitat finala Campionatului European.

Întrecerea de minifotbal se va organiza cu minim 16 echipe la start şi se va desfăşura în sistem grupe şi apoi sistem eliminatoriu, în funcţie de câte formaţii vor fi la start. Dacă cererea de înscrieri va fi mare, evenimentul sportiv ar putea avea loc la două categorii valorice.

Înscrieri se pot face în această săptămână până la data de 1 august. Otto Anderco s-a stins din viaţă pe data de 28 martie 2019, la vârsta de 83 ani.

În vara anului 2018, ACS Cavalerii a mai organizat o competiţie de fotbal pe plajă, pentru a-l ajuta pe Otto Anderco, care în perioada respectivă era la azilul din Românaşi.

„MEMORIALUL OTTO ANDERCO – ed. 1-

Este un eveniment care se va desfasura regulat si va comemora imaginea unuia dintre cei mai buni arbitri din Romania, fostul arbitru internatioanal Otto Anderco.

In cadrul  Memorialului OTTO ANDERCO se va organiza si o întrecere de minifotbal cu participarea a minim 16 de echipe.  Aceasta se va desfăsura în sistem grupe și/sau în sistem eliminatoriu, în funcţie de numărul echipelor înscrise.1.

Organizatori: Asociatia Club Sportiv Cavalerii Zalau  – Consiliul Judetean Salaj

Perioada: 6-15.08.20213.

Locatia: Bazele Sportive Onix Zalau.

 Inscrierile: pana in data de 1 august.

Relatii si informatii la telefon: 0751746513 (Alex)”, se arată în comunicatul emis de organizatori.  

You may also like

Leave a Comment