Responsive Menu
Add more content here...


Copiii şi juniorii de la ACS Bănişor-Peceiu Spartacus, în cantonament la Bacău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 99 views
A+A-
Reset

Nu mai puţin de 36 de copii au făcut deplasarea alături de antrenorii Andrei Joldeş, Medan Cozac şi Alex Bonţe pentru stagiul de pregătire de la Bacău


Colaborarea dintre ACS Bănişor-Peceiu şi Spartacus Zalău funcţionează de minune. Copiii se bucură de o pregătire exemplară în vederea participării în noul sezon, iar înainte de startul campionatului, grupele de copii şi juniori de la club au efectuat un stagiu de pregătire la Bacău. Nu mai puţin de 36 de copii au deplasat pentru acest cantonament antrenorii Andrei Joldeş, Medan Cozac şi Alexandru Bonţe.

Copiii au fost de la trei grupe de vârstă. Este vorba despre juniorii A1 care evoluează în campionatul judeţean, o grupă de 2009 – 2010 şi o grupă de 2011 şi mai mici.

Sălăjenii au fost cazaţi chiar în oraşul Bacău, acolo unde au efectuat şi stagiul de pregătire care s-a întins pe durata unei săptămâni.

Copiii au beneficiat de cele mai bune condiţii de pregătire şi recuperare, astfel că şi-au încărcat bateriile pentru noul sezon ce va începe la finalul acestei luni.

Pe final de pregătire, juniorii de la ACS Bănişor-Peceiu au disputat şi două partide de verificare împotriva unor grupe de la CSM Bacău. Deplasarea în acest stagiu de pregătire a fost posibilă cu ajutorul unor sponsori. De asemenea, pentru noul sezon, conducerea echipei şi-a manifestat intenţia de a se înscrie cu o echipă şi în Campionatul Judeţean de Juniori C.

De lăudat iniţiativa celor de la ACS Bănişor-Peceiu Spartacus, echipă ce pune accent pe copii şi juniori. De altfel, la ultimul meci din Cupa României, ACS Bănişor-Peceiu a folosit nu mai puţin de şase juniori, dintre care doi au fost titulari, iar ceilalţi patru au intrat pe parcursul partidei câştigate la Stejarul Sîg.

You may also like

Leave a Comment