Responsive Menu
Add more content here...


Accidentat fără vină – Un tânăr din Sărmăşag a ajuns la spital, în urma unui eveniment rutier provocat de un şofer din Satu Mare

În Ajunul Paştelui, pe Drumul Naţional 1F a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă

by Mircea ARDELEAN
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

Evenimentul rutier s-a petrecut pe data de 4 mai, în jurul orei 15.15, pe Drumul Naţional 1F. Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Gerăușa – localitate aparţinătoare oraşului Ardud (judeţul Satu Mare) conducea un autoturism pe direcția Bobota – Sărmășag.

În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, şoferul sătmărean ar fi intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism ce rula pe acelaşi sens.

Aceasta, în condiţiile în care în zonă exista marcaj longitudinal continuu. Conform celor anunţate de IPJ Sălaj, în timpul manevrei de depăşire, şoferul din Satu Mare a încălcat linia continuă şi ar fi intrat în maşina condusă regulamentar de tânărul din Sărmăşag.

În urma impactului, conducătorul auto din Sărmăşag a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. 

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

You may also like

Leave a Comment