Responsive Menu
Add more content here...


Accident rutier în Zalău. O persoană a ajuns la spital

Un bărbat de 64 de ani, din Zalău, a ajuns la spital după ce a provocat un accident. Acesta nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Zalău, care circula în fața sa, intrând în coliziune față spate cu acesta

by Mihai POP
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Joi, 15 februarie a.c., la ora 10.35, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel 112 despre faptul că, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii rutieri s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, un bărbat de 64 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Centru – Gară, în împrejurări care urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Zalău, care circula în fața sa, intrând în coliziune față spate cu acesta.

În urma coliziunii, autoturismul condus de tânăra de 23 de ani a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 64 de ani, conducătorul primului autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment