Accident rutier în Ileanda. Un bărbat a scăpat cu viață după ce s-a oprit cu mașina într-un copac

by Mihai POP
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Un bărbat din județul Botoșani, în vârstă de 56 de ani, a scăpat cu viață, duminică seara, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac, în localitatea Ileanda. La scurt timp după accident, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, pasager în autoturism a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale


Duminică, 10 decembrie a.c., la ora 04.12, polițiștii din Jibou au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ileanda, a avut loc un eveniment rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 56 de ani, din comuna Suharău, județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 1 C, în localitatea Ileanda, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând un copac.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!