Accident provocat de o șoferiță la ieșire din Aghireș, după ce a intrat în depăşire fără să se asigure

by Mihai POP
0 comment 48 views
A+A-
Reset

O femeie de 53 de ani, din municipiul Zalău a ajuns la spital, în urma unui accident provocat de o șoferiță care a intrat cu mașina într-o depășire fără să se asigure. Accidentul a avut loc între localitățile Aghireș și Meseșenii de Jos


Miercuri, 13 decembrie a.c., la ora 16.31, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, între localitățile Aghireș și Meseșenii de Jos, s-a produs un eveniment rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, o femeie de 48 de ani, din comuna Sâg, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 191 C, pe direcția Aghireș – Meseșenii de Jos, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, pe un sector de drum în aliniament, s-ar fi angajat într-o depășire, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 53 de ani, din municipiul Zalău.

În urma coliziunii, autoturismul condus de femeia de 53 de ani a fost proiectat în autoturismul pe care femeia de 48 de ani ar fi încercat să îl depășească, acesta din urmă fiind condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Crasna.

În urma accidentului rutier, femeia de 53 de ani a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment