Responsive Menu
Add more content here...


Accident pe Meseș. Mașina condusă de un bărbat de 74 de ani s-a izbit într-un copac

by Mihai POP
0 comment 100 views
A+A-
Reset

Accident rutier pe D.N. 1 F (Meseș). Un bărbat de 74 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Cluj – Zalău, a acroșat un copac după ce a pierdut controlul mașinii. În urma accidentului rutier, o femeie de 71 de ani, pasageră în autoturism a ajuns la spital


Marți, 28 noiembrie a.c., la ora 04.54, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe D.N. 1 F (Meseș), a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, un bărbat de 74 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Cluj – Zalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns în afara părții carosabile, acroșând un copac.

În urma accidentului rutier, o femeie de 71 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Birolui Rutier continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto cu caracter informativ

You may also like

Leave a Comment