Accident în localitatea Prodănești. O tânără a ajuns cu mașina într-un cap de pod

by Mihai POP
0 comment 86 views
A+A-
Reset

Accidentele se țin lanț în Sălaj, astfel că aproape în fiecare zi se petrec astfel de incidente neplăcute. La scurt timp după alte două evenimente, un alt accident s-a petrecut în localitatea Prodănești, unde o tînără de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 108 A, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul autoturismului, intrând într-un cap de pod


La data de 15 ianuarie a.c., la ora 12.20, polițiștii din Jibou au fost sesiați în urma unui apel 112 despre faptul că, în localitatea Prodănești, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, o tânără de 33 de ani, din localitatea Creaca, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 108 A, în localitatea Prodănești, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și ar fi pierdut controlul autoturismului, intrând într-un cap de pod.

În urma accidentului rutier, femeia de 33 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Jibou continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

You may also like

Leave a Comment