Accident în lanţ între Șimleu Silvaniei și Nușfalău produs de un tânăr. O tânără de 22 ani a ajuns la spital

by Mihai POP
0 comment 70 views
A+A-
Reset

Nefericitul eveniment s-a petrecut în această dimineață la ieşirea din Șimleu Silvaniei spre Nușfalău. Astfel un autoturism condus de un tânăr de 18 ani nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 22 de ani din localitatea Halmășd. În urma impactului, aceasta din urmă a fost aceasta a fost acroșată de un alt autoturism


Miercuri, 13 decembrie a.c., la ora 07.15, polițiștii din Șimleu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit că, un tânăr de 18 ani, din Șimleu Silvaniei, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 1 H, pe direcția Nușfalău – Șimleu Silvaniei, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, pe un sector de drum în aliniament, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din față, care era condus de o tânără de 22 de ani, din localitatea Halmășd, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l pe axul drumului.

După momentul coliziunii, autoturismul condus de tânăra de 22 de ani a fost acroșat de un alt autoturism, condus din direcția opusă de un bărbat de 35 de ani.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului rutier, tânără de 22 de ani a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fotografie cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment