Responsive Menu
Add more content here...


Accident grav! O victimă a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Zalău iar alte două au ajuns la UPU Satu Mare

by Eduard FARCAS
0 comment 2,7K views
A+A-
Reset

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Hodod


Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă în judeţul Satu Mare, la graniţa cu Sălajul – în apropiere de Cehu Silvaniei.

Trei persoane au fost grav rănite şi au avut nevoie de intervenţia echipajelor medicale. De la Tăşnad s-au deplasat două ambulanţe care au transportat două victime la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare însă nu mai era disponibilă încă o ambulanţă, astfel că s-a solicitat sprijinul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

La faţa locului, la ora 10.15 a intervenit un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Cehu Silvaniei care a preluat o victimă în vârstă de 36 de ani şi a transport-o la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău.

 

„Am intervenit la o solicitare în judeţul Satu Mare, la un accident rutier petrecut în Hodod. Două victime au fost transportate la Satu Mare, iar noi cu o autospecială de la Cehu Sivlaniei am transportat o altă victimă la Unitatea de Primiri Urgenţe din ZTalău”, ne-a declarat Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

You may also like

Leave a Comment