Responsive Menu
Add more content here...


Accident feroviar. Cal lovit de tren pe dealul Gârceiului de către un tren Regio pe relația Jibou – Zalău Nord

Un cal a fost găsit mort marți dimineața lângă linia ferată, în dealul Gârceiului. Cel mai probabil, în cursul nopții, animalul nesupravegheat a fost surprins în plin de un tren care circula dinspre Jibou spre Zalău

by Mihai POP
0 comment 3,1K views
A+A-
Reset

Marți, 11 iunie, la ora 06.33, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Postul de Poliție T.F. Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit prin 112 cu privire la faptul că, pe calea ferată din dealul Gârceiului înspre Zalău, trenul Regio 4064 care circula pe relația Jibou – Zalău Nord, a acroșat un cal.

Ca urmare a impactului călătorii din tren au suferit un șoc, speriindu-se și intrând în panică. Câteva dintre ferestrele vagoanelor au fost fisurate, iar trenul a fost nevoit să stea oprit circa două ore până a fost repus în mișcare.

Polițiștii de la transporturi feroviare s-au deplasat la fața locului și au cercetat și constatat că aspectele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor efectuate au identificat proprietarul cabaline în persoana unui bărbat de 57 de ani, din localitatea Lupoaia, comuna Creaca.

Proprietarul calului care a dus la producerea incidentului a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri, cu amendă în valoare de 500 de lei.

În urma evenimentului, calul a decedat. cercetările efectuate la fața locului vor fi continuate de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean de Poliție Transporturi Sălaj – Postul de Poliție T.F. Zalău.

(Atenție! Imagini cu caracter informativ!)

You may also like

Leave a Comment