Responsive Menu
Add more content here...


Academia de Volei “Lazăr Marius”, pe locul 7 în ţară la minivolei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 83 views
A+A-
Reset

Gruparea condusă de Marius Lazăr a încheiat pe locul 7 la turneul final al Campionatului Naţional de Minivolei, turneu ce a avut loc la finele săptămânii trecute


Academia de Volei “Lazăr Marius” a avut un parcurs perfect în Campionatul Naţional de Minivolei, reuşind 12 victorii din tot atâtea posibile în sezonul regulat. Au urmat alte 3 victorii din tot atâtea posibile şi la turneul semifinal, astfel că pentru turneul final, aşteptările erau mari.

Din păcate, nu totul a decurs conform aşteptărilor la finala desfăşurată în perioada 24 – 28 mai, iar academicienii au terminat pe locul 7.

Însă, rămâne un rezultat notabil, având în vedere că academicienii zălăuani s-au luptat cu cele mai bune echipe de minivolei din ţară. Băieţii lui Marius Lazăr sunt pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom mai auzi de aceşti băieţi şi în viitor.  CSS Tulcea a devenit campioană naţională, în timp ce CSS Bacău s-a clasat pe locul secund. Podiumul a fost completat de CTF Mihai I Bucureşti.

Academia: George Sabou, Andrei Rocaş Pop, Matei Lungu, Darius Andreicuţ, David Trif, Raul Darolţi, Vlad Mureşan, Darius Rus, Maximilian Talpoş, Remus Bica, Andrei Meseşan şi Matei Faur. Antrenor: Marius Lazăr

You may also like

Leave a Comment