Responsive Menu
Add more content here...


Abba Jibou, experienţă neplăcută la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ene

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Neavând experienţă la o astfel de competiţie, gruparea jibouană a pierdut toate cele cinci jocuri de la Bistriţa, în care  marcat un singur gol  şi a încasat 49 de la echipe de top din fotbalul juvenile


În scurta sa istorie, Abba Jibou a reuşit un rezultat de excepţie în Sălaj şi a câştigat faza judeţeană a Trofeului “Gheoghe Ene”, rezervată juniorilor din 2011. Gruparea  jibouană a luat faţa unor grupări cu mai mare experienţă, precum Viitorul Zalău, Sportul Şimleu, Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou , calificându-se la faza zonală.

Turneul zonal a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Bistriţa, acolo unde Abba Jibou a întâlnit adversari de top din fotbalul juvenil.

Fără experienţă la acest nivel, gruparea de pe Someş nu a putut emite pretenţii, astfel că a pierdut toate cele cinci jocuri. În prima zi, Abba Jibou a pierdut cu 18 – 0 partida cu Primavera Satu Mare şi cu 14 – 1 jocul cu  Transilvania Bistriţa.

O înfrângere cu 9 – 0 s-a consemnat şi în partida cu Sporting Cluj, după care jibouanii au avut o prestaţie mai bună, cu   Zenit Oradea şi Sporting Maramureş, meciuri în care scorul a fost mai strâns.

Până la urmă, după acest turneu, tinerii jucători de la Abba au avut lucruri de învăţat de la acest turneu, care le pot fi de mare folos pentru competiţiile următoare.

“Un weekend foarte frumos şi greu în acelaşi timp! Ne-am bucurat de participarea la faza zonală Gh. Ene (categ. 2011), în calitate de câştigătoare a turneului pe Sălaj, la prima noastra participare! Suntem mândri de copiii noştri! Am întâlnit echipe cu multă experienţă, lot solid, iar noi am dat totul pentru a ne ridica la nivelul competiţiei, având jumătate din echipa cu un an mai mic (2012). Ne-am bucurat de fotbal, relaţii, prietenie şi distracţie! Am învăţat multe lucruri, am făcut planuri noi şi aşteptăm să creştem cu fiecare antrenament şi joc! Mulţumim foarte mult părinţilor care au fost alături de noi! Luptă ABBA!”, a fost comunicatul postat pe pagina oficială a Şcolii de Fotbal Abba Jibou.


Rezultatele înregistrate de Abba Jibou la faza zonală de la Trofeul “Gheorghe Ene”:

Abba Jibou – Primavera Satu Mare           0 – 18

Abba Jibou – Transilvania Bistriţa               1 – 14

Sporting Cluj – Abba Jibou                            9 – 0

Zenit Oradea – Abba Jibou                            5 – 0

Abba Jibou – Sporting Maramureş            0 – 3


 

You may also like

Leave a Comment