Responsive Menu
Add more content here...


A sustras suma de bani uitată de un client, la un ATM din Zalău. Bărbat de 42 de ani cercetat pentru furt

Poliţiştii din Zalău au identificat un bărbat din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea furtului unei sume de bani, faptă sesizată poliţiei la data de 15 noiembrie 2023. Acesta a luat o sumă de bani uitată de un cetățean în fanta unui ATM

by Mihai POP
0 comment 813 views
A+A-
Reset

La data de 4 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Zalău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 15 noiembrie 2023, un bărbat de 40 de ani din municipiul Zalău a efectuat o operațiune de retragere de numerar de la un bancomat din municipiu, iar după ce i-a fost restituit cardul nu a așteptat să i se remită suma de bani și a plecat, moment în care, bărbatul de 42 de ani și-a însușit banii.

În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, prejudiciul, în valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat și restituit proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

You may also like

Leave a Comment