Responsive Menu
Add more content here...


A plouat cu amenzi, în minivacanța de Rusalii. Sute de sancțiuni și zeci de permise de conducere reținute

Polițiștii sălăjeni au aplicat în minivacanța de Rusalii peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare de 145.015 lei. Aceștia au reținut 34 de permise de conducere, dintre care 18 pentru conducere sub influența alcoolului

by Mihai POP
0 comment 207 views
A+A-
Reset

În perioada 21 – 23 iunie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au continuat acţiunile pe şoselele din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, a conducerii cu viteză excesivă, a depășirilor neregulamentare, precum și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii rutieri au aplicat 402 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 145.015 lei, dintre care 159 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 18 sancțiuni pentru conducere sub influența alcoolului, alte 5 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, au fost sancționați 6 bicicliști și 7 pietoni, iar 207 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii rutieri au reținut 34 de permise de conducere, dintre care 18 pentru conducere sub influența alcoolului, 9 pentru depășirea limitelor legale de viteză, 5 pentru depășiri neregulamentare, iar 2 pentru alte abateri. De asemenea, polițiștii rutieri au retras 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri desfășoară permanent acțiuni în trafic, în vederea asigurării unui climat de siguranță pe șoselele din județ și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accindete rutiere.

You may also like

Leave a Comment